Hyppää sisältöön

Johnson siirtyi The Openin johtoon – mutta ei maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson, joka liittyi laulukuoroon

Zach Johnsonilla oli tänään vahva puttipäivä sateisessa Carnoustiessa.

Zach Johnson on siirtynyt The Openin johtoon ja Dustin Johnson laulukuoroon. Tommy Fleetwood oli päivän nousija. Myös Rory McIlroy jatkoi vahvasti kilpailua.

THE OPENISSA alkavat jyvät erottua akanoista, sillä nimimiehet ovat aloittaneet nousun tulosluettelossa. Kilpailun johtoon siirtyi hetki sitten Zach Johnson, jonka yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on -6 (69-67).

Johnson tunnetaan erinomaisena puttaajaana, ja perjantaina mies upotti monta pitkää puttia. Koko kierroksen ainoan boginsa Johnson teki ykkösreiällä. Eilisen tapaan amerikkainen lopetti kierroksensa birdieen vaikealla päätösreiällä ja tässä siitä tyylinäyte.

Vuonna 2015 Johnson voitti The Open Championshipin, joka pelattiin golfin kehdossa St Andrewsissä. 

Sen sijaan hänen sukunimikaimansa Dustin Johnson ei onnistunut Carnoustien 18. reiällä yhtä hyvin. Eilen hän teki reiälle triplan ja tänään tuplan, mikä tarkoittaa sitä, että maailmanlistan ykköstä ei nähdä enää jatkokierroksilla. Johnsonin yhteistulos +6 (76-72) ei tule millään riittämään cutista läpi.

 

PÄIVÄN TOISTAISEKSI parhaasta kierroksesta on vastannut Carnoustien kenttäennätystä nimissään pitävät Tommy Fleetwood. Englantilainen iski tulostauluun lukemat 65 ja nousi yhteistulokseen -5.

Fleetwood oli jonkin aikaan kisan johdossa, mutta Johnson ajoi päätösreiällä hänen ohitseen.

Myös Rory McIlroy onnistui tänään eiliseen tapaan pelaten toisen perättäisen 69 lyönnin kierroksen. Pohjoisirlantilaisen yhteistulos -4 riittää tässä vaiheessa jaettuun neljänteen sijaan.

 

KISAN RUOTSALAISISTA pelaajista korkeimmalla sijoituksella jatkaa Alex Noren, joka on yhteistuloksessa -1 (70-71) ja jakaa tässä vaiheessa 16. sijaa.

Sen sijaan Henrik Stensonin asema on varsin tukala. Stenson epäonnistui tänään pelaten tuloksen 75, ja yhteistulos +3 ei tämänhetkisen ennusteen mukaan näyttäisi riittävän selvittämään cut-rajaa, joka on kaksi yli parin.

Kilpailua eilisen jälkeen johtanut Kevin Kisner lähti hetki sitten kierrokselleen ja tehnyt alkuun kaksi paria.

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä ja suomenkielisellä selostuksella Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa