Hyppää sisältöön

John Dalyn loppukausi vaarassa polvivamman takia

John Dalyn oikea polvi irtisanoi sopimuksensa kesken tärkeän kilpailun

John Daly oli loistavissa asemissa Champions Tourin kauden toiseksi viimeisessä finaalikilpailussa. Kortisoonin voimalla kenttää kiertänyt Daly ei enää kestänyt kipua kesken toisen kierroksen.

John Daly palasi keväällä voittajien kirjoihin sitten vuoden 2004. Champions Tourin kauden toiseksi viimeisessä finaalikilpailussa Daly aloitti Powershare QQQ Championshipin vahvasti pelaten avauskierroksen tulokseen 69.

Toisella kierroksella Daly oli pelannut kierrostaan kahdeksan reikää. Kortista löytyi yhden birdien lisäksi pelkkiä pareja. Kortisoni piikin voimalla kenttää kiertänyt Daly ei enää kestänyt kipua oikeassa polvessa, vaan lyyhistyi maahan. Hän ei päässyt enää omin voimin ylös, eikä pystynyt laskemaan painoa jalalle.

Pelillisesti hyvää Champions Tourin avauskauttaan pelaava Daly joutui keskeyttämään kilpailun. On vaikea uskoa, että iso mies toipuisi ennen puolentoista viikon päästä käynnistyvää Champions Tourin finaalikilpailua. Hän oli kilpailua tuloksessa -4 keskeyttäessään – päivän päätteeksi Bernhard Langer, David Toms ja Miguel Angel Jimenez jakoivat johdon tuloksella -6.

Kilpailun voittoon pelasi lopulta Bernhard Langer, joka johtaa myös kiertueen pistelistaa ennen finaalia.

 

Etsi luettavaa