John Daly yllätysvoittoon Champions Tourilla

Vaikka Daly lähti viimeiselle kierrokselle kilpailun johdosta voidaan voittoa pitää yllätyksenä kovatasoisella Champions Tourilla.

John Daly (-14) lähti viimeiselle kierrokselle tuloksesta -11 ja sunnuntain kierros 69 (-3) riitti voittoon yhden lyönnin erolla. Daly lopetti kilpailun kolmeen peräkkäiseen bogiin mutta oli ehtinyt luoda riittävän suuren puskurin oltuaan kierrosta kuusi alle parin.

John Daly on pelannut Champions Tourilla tasan vuoden. Kilpailuja ehti kertyä 22 kappaletta ja tähän asti paras sijoitus oli ollut T11.

Pitkät draivit ja loistava puttaaminen olivat aseet voittoon. Avausten keskiarvo oli 293 jaardia ja John teki kolmen kierroksen aikana 17 birdiä ja yhden eaglen. Dalyn viimeisin voitto tuli PGA Tourilta kaudella 2004.

Tämän viikon mestaruus antaa perusteluja Dalyn jatkuvalle golfuralle, eikä häntä voida kutsua pelkäksi näytöspelaajaksi.