Hyppää sisältöön

Joaquin Niemann jää pois US Mastersista koronaviruksen vuoksi

Joaquin Niemann (vas.) pääsi edellissyksynä mukaan Presidents Cupiin

22-vuotta tänään täyttävällä chileläisellä on ollut parempiakin synttäreitä. Perjantaina hän ilmoittautui koronaviruksen kantajaksi.

Kauden viimeinen major, torstaina käynnistyvä Masters pelataan ilman Joaquin Niemannia.  Chileläinen nousi  golfmaailmanan tietoisuuteen jo amatöörinä, ollen kahdeksan kuukauden ajan maailmanlistan ykkönen.  Ammattilaiseksi siirryttyään hän ei myöskään ole pakitellut, vaan voitti jo 20-vuotiaana toistaiseksi ainoan kerran PGA Tourilla.

Esitykset ovat kuitenkin tuottaneet tasaisesti sijoituksia, tuoreimmalla maailmanlistalla hän on 41. Paras noteeraus on 29.

Majorien tunnelmaa Niemann on haistellut seitsemän kertaa. Saldo on hyvin vaatimaton, viisi karsiutumista, sekä 23. ja 71. sija. 

Torstaina käynnistyvästä Mastersista odotukset menestykselle olivat korkealla, sillä kuudessa viimeisessä kisassaan hän on ollut sijoilla  3-28.

”Olen luonnollisesti hyvin petttynyt. Teen kaikkeni toipuakseni mahdollisimman nopeasti ja  huolehtiakseni siitä, että perheeni sekä tiimini olisi turvassa tartuntariskiltä”, Niemann sanoi PGA Tourin tiedotteessa.

US Masters 2020

Etsi luettavaa