Hyppää sisältöön

JoAnne Carner ( 82-v) pettyi karsiutumiseen: ”Pelini oli liian ailahtelevaista”

Jo Anne Carner (82-v) pelasi 5 400 metrisen major- kentän tulokseen 79.

Annika Sörenstam (-8) johtaa juniorivuosiensa idolia Liselotte Neumannia (-5) kolmella lyönnillä U.S. Senior Women´s Openissa Connecticutissa

JoAnne Carner häkellytti pelaamalla seniorien majorissa torstaina saman tuloksen kuin ikänsä on (82).
Perjantaina seniorigolfin kovimpiin ennätysten tekijöihin lukeutuva Carner pisti kolme lyöntiä paremmaksi Brooklawn Country Clubilla. 

5 400 metriä pitkällä kentällä hän teki kaksi perättäistä birdietä (8 ja 9). Tässä vaiheessa hän oli kierrostaan vain kaksi yli.

”Tavoitteeni kisassa oli selvittää cut. Kierroksille mahtui liian paljon huonoja lyöntejä. Esitys oli epätasainen. Välillä löin oikein hyviä lyöntejä. pari reikää myöhemin tuli todella huonoja”, Carner ruoski itseään. 
On hyvä muistaa, että ikäraja kisoihin on 50 vuotta. Perjantain paras tulos oli 69, vain kymmenen lyöntiä Carneria pelanneella Annika Sörenstamilla.

Kierrostuloksin (82-79,+17) Carner karsiutui lopulta yhdeksällä lyönnillä. Tämä oli kolmas kerta, kun hän alitti USGA:n alaisessa kisassa oman ikänsä.
Carner on myös selvittänyt cutin LPGA:lla kaikkien aikojen vanhimpana pelaajana, 65-vuotiaana.

Liselotte Neumann oli Annika Sörenstamin esikuva

Lauantain kierrokselleen Sörenstam saa kirittäjäkseen teinivuosiensa idolin, Liselotte Neumannin, joka voitti US Openin 1988.
Tuohon aikaan yksikään ruotsalainen mies ei pelannut PGA Tourilla,  ensimmäisestä ET:n voitostakin oli aikaa vain muutamia vuosia.

Liselotte Neumann voitti Annika Sörenstamin nenän edestä Women´s British Openin 1994, jolloin kisa ei vielä ollut virallinen major.

Liselotte Neumann voitti Annika Sörenstamin nenän edestä Women´s British Openin 1994, jolloin kisa ei vielä ollut virallinen major.

GETTY IMAGES

Neumann oli iso tähti, joka voitti LET:lla 11 kertaa, LPGA:lla ykköstiloja kertyi peräti 13. 
22-vuotiaana saavuttamansa major-voiton jälkeen toista ei, yllättävää kyllä tullut. Neumann leimaantui vuosien saatossa majorien ikuiseksi kakkoseksi.
Hän jäi viidesti toiseksi, kolmansia sijojakin oli neljä.

Meneillään olevassa kilpailussa helppoa veikkaus on, että Annika Sörenstam ottaa kymmenen majorinsa jatkoksi ensimmäisensä seniorien sarjoissa. 
Sörenstam voitti US Openin  kolme kertaa. 

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kolmannnen ja neljännen päivän suorina lähetyksinä (la-su) klo 21.00-00.15

Tulospalvelu

                                                

Etsi luettavaa