Hyppää sisältöön

Jo riitti! Kankaisten Golfissa halutaan löytää viheriöiden sarjatärvelijä

Kankaisten Golfissa on törttöilty parin viikon sisällä useaan otteeseen.

Kankaisten Golfissa on tärvelty vajaan kahden viikon aikana viheriöitä oikein urakalla. Nyt siihen halutaan laittaa piste.

Viheriön vaurioittaminen tahallaan on törkeimpiä temppuja, jonka golfari voi tehdä. Onneksi näin tapahtuu vain harvoin – paitsi ilmeisesti Kankaisten Golfissa, jossa on syyskuussa ollut liikkeellä sarjatörppöilijä tai useampi henkilö, joka on vaurioittanut griinejä.

Kahden viikon sisällä viheriöiltä on lyöty palanen pois peräti kolme kertaa, asia tuli ilmi Maskussa sijaitsevan kentän Facebook-päivityksestä.

”Kuvittele kenttämestarin ilme hänen nähtyään nämä griineiltä lyödyt fileet”, päivityksessä kysytään aiheellisesti.

Kaksi jäljistä syntyi viime viikonloppuna, toinen lauantaina illalla ja toinen sunnuntaina. Ensimmäinen jälki syntyi torstaina 17.9.

Maskussa pyritään löytämään tekijä tai tekijät. Tällöin ehkä myös selviäisi, ovatko jäljet syntyneet turhautumisen vai pallon lyömisen seurauksena.

Pallon lyöminen väärältä viheriöltä on golfin sääntöjen (13 f) mukaan kiellettyä. Tässä tapauksessa pallo pitää dropata rangaistuksetta korkeintaan mailan mitan päähän lähimmästä vapauttavasta paikasta, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua.

Etsi luettavaa