Hyppää sisältöön

Jiménezin pettämätön tyyli kuntosalilla kiinnittää huomion – kehonhuollon ansiosta draivit lentävät edelleen pitkälle

Miguel Ángel Jiménez pitää kropastaan hyvää huolta. KUVA: GETTY IMAGES

Kun pitää huolta kunnostaan, voi 59-vuotiaana edelleen paukuttaa keskimäärin 260 metriä pitkiä draiveja. Miguel Ángel Jiménezin tyyli ei petä kuntosalilla.

Miguel Ángel Jiménez tunnetaan alkulämmittelyrutiineistaan, jotka näyttävät monen silmään varsin erikoiselta. Liikkeet kuitenkin kertovat siitä, että tammikuussa 60 vuotta täyttävä espanjalainen on pitänyt kropastaan huolta. Vastapainona tälle hänelle tunnetusti maistuvat sellaiset paheet kuin punaviini ja paksut, kuubalaiset sikarit.

Liikkuvuutta riittää ja lihakset ovat edelleen varsin elastiset. Ei siis ihme, että Jiménez pystyy edelleen laittamaan kampoihin myös nuoremmilleen DP World Tourilla, vaikka nykyään hän pelaakin enimmäkseen Yhdysvaltain Champions Tourilla.

Parhaillaan käynnissä olevaa Senior Openia Jiménez johtaa kahdella lyönnillä, kun avauskierros on kesken.

Pelikuntoa ylläpitääkseen Jiménez viihtyy myös kuntosalilla. DP World Tour julkaisi tänään tähtipelaajasta videon, jossa huomio kiinnittyy paitsi hieman erikoisiin mutta ehdottomasti lajinomaisiin harjoituksiin myös ”treenikenkiin”.

Espanjalainen voimailee nahkaiset, ruskeat loafer-kengät jalassaan. Tällä kertaa punttien sijaan Jimenez tekee liikkeet vastuskuminauhaa hyödyntäen.

Vaikka 60 ikävuotta kolkuttelee jo ovella, saliharjoittelu ja venyttely ovat pitäneet huolta siitä, että draivit lentävät vieläkin pitkälle. Champions Tourin tilaston mukaan hänen draiviensa keskiarvo on noin 284 jaardia eli 260 metriä.

”Ennen kuin polttaa sikareita ja juo viiniä, kannattaa tulla tänne”, Jiménez antoi vinkin Champions Tourin julkaisemalla salivideolla viime syksynä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa