Hyppää sisältöön

Jim ”Bones” Mackay vakuuttui Tigerin pelistä Augusta Nationalilla – Woodsin päätöstä The Mastersiin osallistumisesta odotetaan malttamattomina

Jim "Bones" Mackaylla (vas.)on Phil Mickelsonin kanssa kokemusta kolmesta Mastersin voitosta. Tiger Woods lähtee mahdollisesti metsästämään kuudetta ykköstilaansa. KUVA: GETTY IMAGES

Tiger Woods pitää golfväkeä näpeissään panttaamalla päätöstään siitä, osallistuuko hän torstaina käynnistyvään The Mastersiin.

Tiger Woods ei ole hiiskunut julkisuuteen suunnitelmistaan sen osalta, pelaako hän The Mastersissa. Nimi on ollut osallistujalistalla sen julkistamisesta asti, eikä Woods ole pyytänyt järjestäjiä sitä poistamaan.

Woodsin paluu kilpakentille 1,5 vuoden tauon jälkeen edellisestä virallisesta PGA Tourin kilpailusta nostattaisi valtavan hypen Augusta Nationalin lisäksi mediassa sekä kotikatsomossa.

Oheinen video vuodelta 2019 kertoo paljon siitä, millaisen vastaanoton Woods saisi jo harjoituspäivinä.

Tiistaina hän pelasi 18-reiän kierroksen Augusta Nationalilla lennettyään sinne omalla koneella Etelä-Floridasta yhdessä poikansa Charlien ja Justin Thomasin kanssa.

Woods pelasi nimettömien tahojen kertoman mukaan täyden kierroksen.

Toimittaja, entinen huippupelaaja Gary Koch kertoi sosiaalisessa mediassa monikanavaisena jaettavassa JP Peterson Showssa saaneensa Thomasin caddienä toimivalta Jim ”Bones” Mackaylta tekstiviestin

Viestissä maailman arvostetuimpiin mailapoikiin lukeutuva Mackay kertoi olleensa vakuuttunut Woodsin pelistä tiistaina.

Mackaylla on perspektiiviä kertoa mielipiteitään. Hän on nähnyt Woodsin peliä narujen sisältä caddienä sekä TV-kommentaattorina 1990-luvun puolivälistä asti.

Mackayn arvion painoarvoa lisää sekin, että hänellä on paikallistuntemusta Augusta Nationalista samalta ajanjaksolta.

Gary Kochin veikkaus oli, ”on suuret mahdollisuudet sille, että Tiger pelaa.”

Saman sisältöistä kommenttia on levittänyt myös Golf Channelin kokenut toimittaja Rex Hoggard.

Hän on kuullut usealta taholta Etelä-Floridasta, että viisi kertaa Mastersin voittaneen Woodsin peli on hyvässä iskussa, ”it´s all back.”

The Mastersin starttiajat julkaistaan maanantaina, joten jännitys Woodsin päätöksen osalta tiivistyy.

Tuleeko Tiger Woods ulos tiedotteella tai julkaisulla sosiaalisessa mediassa?

Mahdollista on sekin, että asia selviää starttiaikojen ilmestyessä, ja Woods pitää kertoo päätöksensä taustoista tiistaina Augustassa.

Hän on ilmoittanut osallistuvansa kisan voittajien illalliselle tiistaina.

Odottavan aika on pitkä. Viimeistään maanantai-iltana Suomen pitäisi olla selvää, lähteekö Tiger Woods tavoittelemaan major-voittoa, joka olisi hänelle uran 16.

The Masters

Etsi luettavaa