Hyppää sisältöön

Jessica Korda omilla luvuillaan Los Angelesissa – Matilda Castrén karsiutui

Nelly (vas.) ja Jessica Korda pelaavat uransa parasta kautta LPGA Tourilla

Matilda Castren (73-73,+4) pelasi saman yhteistuloksen kuin tuore major-voittaja Patty Tavatanakit ja Lydia Ko, mutta karsiutui kahden lyönnin marginaalilla.

Tenniksesssä maailmanlistan kakkoseksi yltänyt tsekkiläinen, nykyään USA:n kansalainen Petr Korda voi olla ylpeä lastensa saavutuksista.
Tyttäret Nelly ja Jessica ovat golfissa maailmanlistalla neljäs ja 21:s. Poika Sebastian Korda tekee kovaa vauhtia tuloaan kohden maailmanhuippua tenniksessä.

Los Angelesissa pelattavassa LPGA Tourin kisassa Jessica Korda on ottanut tahtipuikon. Wilshire Country Clubilla pidettävässä kisassa Korda (64-65,-13) on tehnyt 14 birdietä ja yhden bogeyn.
Jin Young Ko (-10) ja Sei Young Kim (-9) ovat lähimmät haastajat.

Jessica Korda voitti jo kauden avauskilpailun (Tournament of Champions) pelaten yhden kierroksistaan tulokseen 60. 

Maailmanlistalla neljänneksi noussut Nelly Korda (66-73,-3) menetti asemiaan toisella kierroksella.
Hänen kokonaissaldonsa kaudella 2021 on häkellyttävä. Kuudessa kisassa yksi voitto, kerran toinen, kahdesti kolmas, neljäs ja kymmenes.
Mikäli Nelly Kordan tahti jatkuu samana, hän heittää pian vakavan haasteen kärkikolmikolle Jin Young Ko, Inbee Park ja Sei Young Kim.

Matilda Castren ei onnistunut rakentamaan toisenakaan päivänä kunnon tulosta aikaan.Puttien lukumäärä (35-35) söi suuren osan mahdollisuuksista.
Molempina päivinä viheriöosumia oli hienosti 15, väyläosumiakin  25/28, joka on kaksi enemmän kuin Jessica Kordalla.
Karsiutuminen oli tällä kaudella toinen pääkiertueella kolmessa kisassa. Edellisellä viikolla Castrén oli Hawaijilla 12.

Los Angelesin kahdelta viimeiseltä kierrokselta saavat vapautuksen myös kauden ensimmäisen majorin voittanut Patty Tavatanakit , sekä edellisviikon sankaritar Lydia Ko.

LPGA Tour suuntaa Los Angelesista kahdeksi viikoksi Aasiaan, näihin kisoihin Castrenin kategoria ei riitä. Seuraavan kerran hän pelaa 20.-23.5 Virginian osakilpailussa.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kilpailun kaikki neljä päivää suorina lähetyksinä Suomen aikaa klo 01.00-04.30. 

Tulospalvelu
 

Etsi luettavaa