Hyppää sisältöön

J.B Holmes ei kadu yli neljän minuutin valmistautumista lyöntiin viimeisellä reiällä

Holmes on vakaasti sitä mieltä

Uusi mies mustalle listalle jos vihaat hidasta pelaamista: J.B Holmes. Hän käytti neljä minuuttia ja kymmenen sekuntia valmistautuessaan Farmers Insurance Openin viimeisen reiän toiseen lyöntiin. Ja hän tekisi sen omien sanojensa mukaan uudestaan.

J.B Holmes joutui somemyrskyn keskelle Farmers Insurance Openin viimeisen reiän tapahtumien johdosta. Kaksi lyöntiä klubitalolla odottanutta Jason Dayta perässä ollut Holmes mietti yli neljä minuuttia toista lyöntiään par-5 -väylällä. Lopulta hän päätyi lyömään välilyönnin. 

Twitterissä neljän minuutin aikana kerkesi syntymään melkoinen vihamyrsky Holmesin toiminnasta. Ryhmä oli jo valmiiksi reilusti perässä muita ryhmiä. Viimeisen reiän tapahtumat tuntuivat olevan viimeinen niitti. 

”Viimeinen ryhmä oli yli väylän perässä seuraavia. Voimme kaikki syyttää tästä J.B:tä. Pelaajan pitäisi ehdottomasti ottaa itse vastuu pelinopeudesta, mutta jos näin ei tapahdu pitäisi tuomareiden puuttua asiaan”, Luke Donald twiittasi. 

Daniel Berger komppasi Donaldia. 

”Suurin osa kiertuepelaajista ei ole hitaita, mutta koska jotkut ovat, saamme kaikki huonon maineen.”

J.B Holmesilta kysyttiin kierroksen jälkeen katuuko hän hidasta pelaamistaan. Holmes kokee, että kärkiryhmässä pelatessa on ilmeisesti sääntöjen yläpuolella. 

”Pelasin voitosta, se kuuluu asiaan. Tekisin saman uudelleen haastavassa tilanteessa”, Holmes kommentoi Golf.comilla. 

PGA Tourin tuomareille voi tässä vaiheessa antaa ison kasan risuja. Jos neljä minuuttia ja kymmenen sekuntia yhteen lyöntiin ja kuuden tunnin viimeinen kierros on ihan ok, uskon monen golf-fanin olevan valmis siirtymään nopeasti muiden urheilulajien seuraamisen pariin.

Alex Noren odotti samalla vuoroaan lyödä toisen lyöntinsä. Hän ei onnistunut tekemään birdietä, päätyi uusintaan ja hävisi. J.B Holmesille iloisia uutisia oli, että hän teki kokeneen birdien välilyönnin kautta. 

Etsi luettavaa