Hyppää sisältöön

Jay Monahan lähetti paimenkirjeen pelaajille: ”Käyttäkää ääntänne rakentavasti”

Jay Monahan on PGA Tourin johtaja.

PGA Tourin pelaajien tyytymättömyys uusia ääniä kohtaan on ollut suurta viime viikkoina. PGA Tourin komissaari kehotti pelaajia toimimaan rakentavasti sääntöjen kehittämiseksi.

Golfin sääntöjä uusittiin enemmän kuin pitkään aikaan täksi vuodeksi, eikä se ole miellyttänyt kaikkia PGA Tourin pelaajia.

Viime aikoina pelaajien vastarinta uusia sääntöjä kohtaan on noussut, ja myös Rickie Fowler ja Justin Thomas ovat liittyneet rintamaan.

Thomas kuvaili sääntöjä hirveiksi ja Fowler kertoi mielipiteensä uudesta droppaussäännöistä varsin luovalla tavalla:

Nyt PGA Tourin johtaja Jay Monahan on lähettänyt PGA Tourin pelaajille paimenkirjeen, jossa hän pyytää heiltä kärsivällisyyttä ja toimimaan yhteistyössä golfin kattojärjestöjen kanssa.

Hän muistutti, että PGA Tour on ollut alusta lähtien mukana kehittämässä uusia sääntöjä USGA:n ja R&A:n kanssa ja kiertue pääsi myös vaikuttamaan sääntöjen lopulliseen versioon. Sääntöjä myös kehitetään edelleen koko ajan.

”Tuomarimme ovat parhaita maailmassa, ja he antavat jatkuvaa palautetta  USGA:lle ja R&A:lle”, Monahan kirjoitti. ”Olemme saaneet jo positiivisia tuloksia – merkittävimpänä selvennys caddie-linjaus-sääntöön – ja keskittymme jatkossa tapauksiin, jotka aiheuttavat väittelyä ja keskustelua”, hän kirjoitti.

Monahan kehoitti pelaajia kertomaan mielipiteensä uusista säännöistä pelaajien omalle neuvostolle kautta ja PGA Tourin henkilökunnan, joka vie palautteen eteenpäin kattojärjestölle. Rivien välistä hän antoi ymmärtää, että media ei ehkä ole paras väylä tuoda esille omaa mielipahaansa.

”Käyttäkää ääntänne rakentavasti tämän prosessin aikana”, hän kehotti.

Etsi luettavaa