Hyppää sisältöön

Jason Dufner komeaan johtoon Memorialissa

Jason Dufner on ottanut vankan otteen kärkipaikasta Memorial Tournamentissa.

Hän johtaa kilpailua viidellä lyönnillä pelattuaan avauskierrokset tuloksiin 65 – 65. Yhteistulos -14, 130 on kilpailun kahden kierroksen ennätys. Dufnerille kentän pelaaminen kehittyi kauden 2013 Presidents Cupin myötä. Muirfield Villagessa pelatussa ottelussa Jason sai apua kentän strategiaan lukuisilta kilpailun aikaisemmilta voittajilta. Tästä lähtien hän on ollut Memorialin kärkikahinoissa ainakin viikonlopulle asti. 

Toista sijaa pitää Daniel Summerhays tuloksessa -9. Rickie Fowler on yksin kolmantena tuloksella -8. Neljättä sijaa (-6) pitävät Justin Thomas ja Jordan Spieth ovat jo yhdeksän lyönnin päässä kärjestä. 

Ylivoimaiseen suoritukseen avauskierroksilla onnistunut Dufner on loistanut pelin kaikilla osa-alueilla. Hän on lähestymislyöntien ykkönen, sekä puttitilastojen kahdeksas. Hän on osunut 75% väylistä ja 86% griineistä. Lähipelille ei ole jäänyt paljoa tehtävää ja Jason on sortunut kahdella kierroksella vain yhteen bogiin. Perjantai kohokohtana oli kentän 18 väylällä reikään uponnut lähestyminen. 

Kentän odotetaan muuttuvan vain vaikeammaksi viikonloppuna elleivät sateet pehmennä griinejä, joten kilpailun voittoon on vielä pitkä matka. 

Leaderboard

Etsi luettavaa