Hyppää sisältöön

Jason Day ja Marc Leishman seremoniamestareina White Sharkin birdie-ilotulituksessa

Marc Leishman (vas. ja Jason Day (oik.) pääsevät maanmiehensä Greg Normanin kanssa yhteiskuvaan

Australialaisparivaljakolla on kolmen lyönnin johto ennen best-ballia, jossa parhaat tulokset saattavat painua alle 60:n lyönnin.

Greg Normanin isännnöimä parikilpailu käynnistyi jo 1980-luvun lopussa. Pelin henki on ollut alusta alkaen tarjota yleisölle ja medialle sopivilla pelimuodoilla varmistettuna todella alhaisia tuloksia. 
Kisaa johtavat Jason Day ja Marc Leishman löivät Tiburón Golf Clubilla, Floridan Naplesissa perjantaina scramblessa tauluun luvut 56,-16.

Lauantain pelimuodossa (Modified Alternate Shot) kaikki osallistujat löivät avauksen, jonka jälkeen parempaa palloa jatkettiin nelinpelinä.
Aussit saivat tuloksekseen 64,-8, ja  kasvattivat johtonsa kolmeen ennen parivaljakoita Billy Horschel- Sam Burns, Matt Kuchar-Harris English, sekä Kevin Na-Jason Kokrak.

Sunnuntain best-ballissa oletettavasti  kaikki parit pelaavat helpon kentän alle parin. Kisan historian aikana kuitenkin vain kerran best-ball tulos on painunut alle 60:n.

Marc Leishmanilla ja Jason Daylla on hyvinkin mahdollista rikkoa kisan kaikkien aikojen ennätys (-34). Se vaatisi heiltä tulosta 61,-11 tai parempi.
Kisan historian toistaiseksi ainoa australialainen voittopari oli Steve Elkington-Greg Norman vuonna 1995.

Bubba Watson ja kisan ainoa nainen Lexi Thompson ovat tuloslistalla hämmästyttävän korkealla, kuudensina, vain viisi lyöntiä kärkiparista.

Cmore näyttää kilpailun kolmannen päivän ratkaisuun asti klo 19.00-23.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa