Hyppää sisältöön

Jarmo Sandelin tähtien kintereillä Senior Openissa – kello tikittää Bernhard Langerille

Jarmo Sandelin ei ole koskaan kentillä tähtiä kumarrellut. Lauantaina hän saa pelikaverikseen Miguel Angel Jimenezin.

Seniorien majorissa kärkipaikalla on Darren Clarke kannoillaan Bernhard Langer, Ernie Els ja Miguel Angel JImenez, sekä Jarmo Sandelin.

Lontoon lähistöllä Sunningdale Golf Clubin  historiaa huokuvalla kentällä pelataan Euroopan ainoa seniorien major.
Viikonlopulle kattaus on lähes paras mahdollinen. Tourin legenda, elokuussa 64 vuotta täyttävä Bernhard Langer (-7) tavoittelee viidettä Senior Openin voittoaan, joka olisi Champions Tourilla 42:s.

Saksalaisen edellä on vain Darren Clarke (-8), joka on lauantain pelikaveriaan 11 vuotta nuorempi. Ryhmän kolmas pelaaja on USA:n Jerry Kelly.
Tähtiloistoa kärkipäähän tuo neljättä sijaa jakava Ernie Els (-6) yhdessä Ian Woosnamin(-4) ja Miguel Angel Jimenezin(-4). 

Kisan mustaksi hevoseksi soisi nousevan Jarmo Sandelinin, jolla Euroopan 50-vuotiaiden kiertueelta yksi voitto Mauritukselta.

Voittaja saa kutsun  The Openin  juhlakisasan St Andrewsin Old Courselle  

Kilpailun lopullinen ykkönen voi toki tulla tämän ryhmän ulkopuolellekin. Kunnian ja suuren shekin lisäksi voittaja saa myös kutsun kauden 2022 The Openiin, joka on järjestyksessään 150:s.
Clarke pääsee mukaan aiempana ykkösenä, samoin Els. 
The Openissa kahdesti kakkoseksi itsensä pelanneelle Bernhard Langerille voitto  ja The Openiin pääsyi olisivat monella tavalla unelmien täyttymys. Langer on jo nyt ikänsä puolesta ”yliajalla” taistelemassa seniorien kisojen ykköstilosta itseään keskimäärin 8-12 vuotta nuorempia pelaajia vastaan.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät Senior Openin kolmannen päivän kello 15.00-20.15.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa