Hyppää sisältöön

Janne Kasken viimeinen kierros suorana Viaplaylta: ”Kalenteri menee hyvällä kierroksella uusiksi”

Janne Kaske pelaa voitosta Asian Tourin suurkisassa Koreassa

Janne Kaske pelaa huomenna voitosta Asian Tourilla. Kisa on nähtävissä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla. Huominen todennäköisesti tulee myös muuttamaan Jannen tulevaisuuden suunnitelmat.

Janne Kaske sai pelioikeuden Asian Tourille sen oman Challenge Tourin kautta. ADT:n kautta pelioikeudet ovat kuitenkin kiven alla ja suurimpiin kisoihin pääseminen on vain unelmaa. Huomenna pelattavassa Korean kilpailussa tilanne muuttuu kohtalaisellakin onnistumisella viimeisellä kierroksella. 

Asian Tourin voittaja saa luonnollisesti voittajakategorian, joka oikeuttaa kaikkiin yhteiskisoihin European Tourin kanssa. Sen lisäksi Asian Tourin parhaat saavat myös pelipaikkoja European Tourin osakilpailuihin jos kauden päätteeksi on rahalistan 10 parhaan joukossa – voitto Koreassa veisi Jannen kohtalaisen lähelle tätä saavutusta. 

Kun viimeiseen kierrokseen lähdetään jakaa Janne johtopaikkaa tuloksella -9. Kolmantena olevat pelaajat ovat tuloksessa -5, joten pelkkä kakkossijakin on kohtalaisen varma edes pienellä onnistumisella. 

”Voi olla, että jos rankingissa olisi kauden päätteeksi tosi korkealla, että saa joitain startteja myös Euroopassa. Käytännössä kaikki yhteiskisat kuitenkin varmistuisivat tulevaisuudessa jos sijoitun jopa neljän parhaan joukkoon”, Janne laskeskelee. 

Asian Tourin pelioikeuden saavuttaminen rahalistan kautta vaatii yleensä noin 70-80 000 dollarin ansiot. Janne viittaa neljännellä sijalla näihin ansioihin. 

Superjännittävä viimeinen kierros on luvassa suorana lähetyksenä Viaplayn kanavalta kello 6.00 alkaen. Kello 5.00 tulee kilpaileva lähetys kun Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen pelaavat kärjessä China Openissa. 

”Kalenteri menee hyvällä rundilla huomenna aika uusiksi jokatapauksessa”, Kaske lupaa. 

Se kierros on katsottavissa Viaplayn kanavalta! 

Etsi luettavaa