Hyppää sisältöön

Janne Kasken peli sujuu myös jouluna

Janne Kaskella ei ollut tänään paras päivänsä.

Janne Kaske ei ole joulutauolla. Asian Development Tourin osakilpailua pelataan joulun alla ja kilpailun viimeinen kierros ajoittuu jouluaattoon.

Janne Kaske pelaa Thaimaassa käytävää kilpailua vielä kun monet muut ovat rauhoittuneet joulutunnelmiin. Kaske pelaa myös hyvin, sillä hän on Boonchu Ruangkit Championshipissa kesken kolmannen kierroksen sijalla 13. 

”Kisa on siis ADT:n ja Thaimaan pääkiertueen päätöskisasta (yhteiskisa) Thaimaalta taas aika ykköskentällinen pelaajia mukana. Eka päivä oli poikkeuksellisen kylmä ja tuulinen täällä ja toi -2 oli aika vahva suoritus. Nopeat kaltevat greenit yhdessä kovan tuulen kanssa johti esim yhteen neljän putin greeniin omalla kohdallani. Tänään parempi keli, tosin kaksi tosi turhaa kolmen putin greeniä vieläkin vähän hidasti menoa”, Kaske viestitti Thaimaasta.

Kyseisessa kisassa piti olla mukana myös Thaimaan ykköspelaaja Kiradech Abhibarnrat, mutta world ranking -suunnittelun takia hän jätti kisan väliin. 

Janne on pelannut kolmatta kierostaan 14 reikää. Hän on kierrostaan par-tuloksessa ja tullut vähän tuloksissa alaspäin. Nyt hän jakaa sijaa 13. Kasken ongelma onkin ollut heikot lopetukset kilpailuille. 

”Oon pelannut kaksi viime viikkoa hyvin kisojen alussa mutta vähän lahoillut lopussa, toivottavasti kolmas kerta sanoo toden tällä kertaa! Voitolla voisi kai olla teoreettinen mahdollisuus nousta ranking 5 sijalle ja saada AT kortti mutta silloinkin pitäisi oikeiden tyyppien jäädä ihan hännille. Tekemällä tämän cutin kuitenkin todennäköisesti vahvistin paikan suoraan AT karsintafinaaliin ADT rankingin kautta mikä olikin päätavoite tältä viikolta.”

Live Scoring

 

 

Etsi luettavaa