Janne Kasken kolmas sija vaihtui 31:nneksi Hua Hinissa: ”Olen iskuetäisyydellä kärkeen”

Janne Kaske oli kaudella 2019 uusimassa Asian Tourin voitosta Koreassa pidetyssä kilpailussa mutta jäi toiseksi.KUVA: GETTY IMAGES

Hua Hinissa aiemmin asunut Kaske (64-73) pelasi perjantaina päivän 104. parhaan kierroksen, mutta torstain huipputulos piti hänet seitsemän lyönnin päässä kisaa johtavasta Ryo Hisatsunesta.

Janne Kaske määritti avauskierroksensa (64, -8) jälkeen, että hänelle erittäin tutulla Black Mountain Golf Clubilla nähdään kisan aikana todelliset tulosmurskajaiset.

Avauspäivän jälkeen Kaske oli kolmas, vain kahden lyönnin päässä kenttäennätyksen tehneestä Sihwan Kimista (62,-10).

Ennuste piti paikkansa myös perjantain osalta.Toisen kierroksen paras tulos 63,-9 oli kymmenen lyöntiä Kaskea (73,+1) parempi.

Suomalaisen 31. sija on erinomainen huomioiden sen, että toisena päivänä paremman tuloksen tehneitä pelaajia oli peräti 103.

”Etuuysillä aivan virheetöntä peliä. Sitten tuli kaksi aivan kamalaa rautalyöntiä putkeen, jotka söi itseluottamusta takaysin alussa.”

”Vikat seitsemän reikää, jotka pelasin +1, oli ihan hyvän taistelun tulosta. Olin ongelmissa tiiltä, ensimmäiset putit lähtivät kaukaa.”

”Harmittaa, että tää rundi lipsahti käsistä, mutta pysyn kuitenkin iskuetäisyydellä”, Kaske määritteli tilanteensa.

Kymmenenteen sijaan hänellä on matkaa neljä lyöntiä.

International Series -nimellä kulkevassa kilpailussa on peräti 1,275 miljoonan euron palkintopotti.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät myös viikonlopun kierrokset suorana kello 07.00-12.00

MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>