Hyppää sisältöön

Janne Kaskea nauratti käsittämätön kortti – Oliver Lindellillä loistava avauskierros kovassa tuulessa

Janne Kaske pelaa voitosta Asian Tourin suurkisassa Koreassa

Suomalaisnelikko on avannut Espanjassa pelattavan Challenge Tourin loistavasti. Janne Kaske teki vain neljä paria, mutta mahtuu silti kisassa kärkikymmenikköön.

Janne Kaske pelasi melkoisen kierroksen Andaluciassa käynnissä olevassa Challenge Tourin kisassa. Porvoolaislähtöinen ammattilainen pelasi kelpo tuloksen 70, vaikka teki kierroksellaan ainoastaan neljä paria.

Huomionarvoista on se, että ensimmäisen parinsa Kaske teki vasta 12. reiällä. Sitä ennen hän oli tehnyt kuusi birdieä ja viisi bogia.

Ensimmäisen parin jälkeen meno hieman rauhoittui, vaikka kuudella viimeisellä reiällä hän teki vielä kaksi birdieä ja yhden bogin. Lopputulos suhteessa pariin on -2, millä Kaske jakaa hienosti kahdeksatta sijaa.

”Oli aikamoista menoa. Naurahdin, kun avasin puhelimella kortin”, Kaske viestitti Espanjasta.

”Täällä tuuli aika kovaa, ja osa väylistä pelataan aika hankalana. Sitten taas esimerkiksi par-viitoset olivat aika helppoja myötätuuleen. Bogeja tuli lähinnä tuulen virhearvioinnesta. Viisi birkkua tuli kahdella putilla tai chipillä ihan greenin vierestä.”

Lindell kärjen vauhdissa

Paras suomalainen kilpailussa on Oliver Lindell, joka on avauskierroksen jälkeen kolmantena tuloksella -4 ja kolmantena. Porvoolaispelaajan kierros kulki tasaisen hyvin, sillä bogeja ei tullut yhtään ja neljä paria.

Kisaa johtavaan Tanskan Martin Simonseniin Lindellillä on kaksi lyöntiä eroa tässä vaiheessa.

”Tänään oli kova tuuli, ja siihen nähden tosi stediä tekemistä. Oli kiva saada pitkästä aikaa hyvä avauskierros, ettei tarvitse taas lähteä cutin väärältä puolelta toiseen päivään”, Lindell viestitti.

Myös Roope Kakko selvitti kierroksen myös kunnialla pelaten pariin, mikä riittää jaettuun 18. sijaan.  Kim Koivu kiersi Novo Sancti Petrin kentän 73 lyönnillä, eli yhden yli parin. Sijaluku on jaettu 31:s, joten kaikilla suomalaisilla on olevan hyvin pullat uunissa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa