Hyppää sisältöön

Janne Kaskea harmittaa: ”Missasin ilmoittautumisen Etelä-Afrikan ET-kisoihin”

Janne Kaske on kääntänyt katseen myös Japanin suuntaan Aasian valloituksellaan

Lauantaina päättyneessä Challenge Tourin Espanjan kisassa 14:ksi sijoittunut Kaske matkaa seuraavaksi joko toiseen kotiinsa Thaimaahan, tai Etelä-Afrikkaan, mikäli ”takaportti” kisoihin avautuu.

Janne Kaske sai pelistään kiinni kahdessa perättäisessä Espanjan Cadizissa pelatussa CT:n kisassa. Sijaluvuiksi tulivat 26. ja 14. Läpi kesän ja syksyn hän oli alisuorittaja sekä ET:lla että CT:lla pelaamissaan kisoissa.

”Kyllä tässä oikeaan suuntaan ollaan ottamassa askelia. Päätöskierroksella oli nihkeä alku sateessa,  takaysillä auringon paisteessa alkoi lyönti taas kulkea”, tuloksin 73-68- 73-71,-3 voittajalle 11 lyöntiä hävinnyt Kaske kertoi kisasta, josta hän kuittasi 3 000 euroa. 

”Suomessa oli ihan hyvä muutaman viikon putki kesällä,  muuten on ollut kyllä ihan täyttä rypeämistä pelaaminen. Kiva että sain itsestäni vähän enemmän irti näiden kahden viikon aikana. Paljon on vielä matkaa siihen että saisin pelattua sillä tasolla mihin tiedän pystyväni. 

Roope Kakko (+1) oli tuloslistalla 36:s, Oliver Lindell (+17) jatkoon selvinneistä viimeinen, (63:s).

Challenge Tourilla pelataan vielä kauden finaali Mallorcalla. Suomalaisista siihen pääsee mukaan vain 18:na pisteissä oleva Lindell.

Bangkok tai Johannesburg seuraava matkakohde

Etelä-Afrikassa pelataan kahden seuraavan viikon aikana European Tourin kisat Johannesburgissa ja Malelanessa. Janne Kaske toivoi pääsevänsä kategoriallaan näihin mukaan, mutta…

”Mulle kävi aivan käsittämätön lapsus noiden Etelä-Afrikan kisojen ilmoittautumisten kanssa. Tämän johdosta en  ole listalla niissä. Ihan omaa tyhmyyttä ja ottaa päähän tosi paljon. Tässä on vielä pieni takaportti auki mikäli kaikki ilmoittautuneet pääsevät kisoihin mukaan, silloin voisin päästä ”varalistalta”, johon sain ilmoittauduttua mukaan.”

Kaske on asunut jo usean vuoden ajan Thaimaassa, Hua Hinissa ja nyttemmin Bangkokissa. Pelioikeus on voimassa myös tulevalla kaudella Asian Tourille. 

”Jollen pääse Etelä-Arikkaan,  suuntaan kulkuni Thaimaahan. Vaikka joudun siellä karanteeniin, niin saan vielä kuukauden verran treeniaikaa kotona hyvissä olosuhteissa. Asian Tour jatkuu Hong Kongissa tammikuun 14 päivä. Päätavoitteet on kuitenkin siellä suunnalla joten pitää hoitaa niihin valmistautuminen huolella”, Janne Kaske kertoi vaihtoehtoisista tulevien viikkojen suunnitelmistaan.

Challenge Tour, tuloslista

Etsi luettavaa