Hyppää sisältöön

Janne Kaske suomalaisten valopilkkuna Asian Tourin karsintafinaalissa

Janne Kaskella ei ollut tänään paras päivänsä.

Janne Kaske oli ainoa suomalaisonnistuja keskiviikkona käynnistyneen Asian Tourin karsintafinaalin avauspäivänä.

Janne Kaske avasi karsintaurakkansa tuloksella 67 (-4). Se oikeutti avauskierroksen jälkeen viidenteen sijaa. Teemu Putkosen 75 (+4) ja Juhana Kukkosen 78 (+7) jättivät harmittavan paljon kirittävää. 

Kaske teki kierroksellaan peräti seitsemän birdietä. Ainoa huono jakso kierroksella osui etuysin puoliväliin, jossa Kaske teki kolmen bogin putken väyliin 5-7. Se jäi kuitenkin ainoaksi virhejaksoksi, sillä muuten Kasken korttiin ei merkattu ainuttakaan bogia. 

Kaske jakoi avauskierroksen jälkeen viidennen sijan. Kun toinen kierros on edennyt aamupäivän osalta monella maaliin asti, on sijoitus pudonnut neljä pykälää. Tulospalvelu tarjoaa vain maaliin asti pelanneiden tulokset, joten Kasken toisen kierroksen tulos ei ole vielä päivittynyt. 

Teemu Putkosella (+4) ja Juhana Kukkosella (+7) on kirin paikka. Cut-raja on tuloksessa +2 kesken toisen kierroksen. Putkosen osalta cut-rajaan ei ole kirittävää kuin kaksi lyöntiä. Ensimmäinen cut muodostetaan kahden kierroksen jälkeen, jolloin 140 pelaajaa jää jäljelle. Neljännen kierroksen jälkeen 70 parasta jatkaa viimeiselle kierrokselle, josta 35 parasta saavuttaa paikan Asian Tourille. 

 

Etsi luettavaa