Hyppää sisältöön

Janne Kaske pelaa huomenna yhden uransa tärkeimmistä kierroksista

Janne Kaskella on huomenna paljon pelissä Asian Development Tourin toiseksi viimeisessä kilpailussa.

Janne Kaskella pelaa suurista panoksista Combiphar Players’ Championshipin viimeisellä kierroksella perjantaina. Hänelle on elintärkeää pitää paikkansa kahden parhaan joukossa.

Janne Kaske pelaa tällä hetkellä uransa yhtä tärkeimmistä kisoista. Aasiaan asemoitunut porvoolainen on Balissa pelattavassa Asian Development Tourin kisassa kolmen kierroksen jälkeen toisena.

Sijoituksen pitäminen huomisella päätöskierroksella tarkoittaisi sitä, että hän varmistaisi paikan Aasian Tourilla jo ennen päätöskilpailua.

Kakkossija  tuottaisi Kaskelle noin 11 500 dollarin tilin, mikäli hän ei joutuisi jakamaan pottia kenenkään muun pelaajan kanssa. Se nostaisi hänen kokonaisansionsa yli 30 000 dollariin, mikä riittäisi pitämään hänet seitsemän parhaan joukossa myös päätöskisan jälkeen.

Voittajan osuus kisassa on 17 500 dollaria, ja siihenkin suomalaisella on loistava mahdollisuus. Kolmannesta sijasta heltiää noin 6 700 euroa, mikä nostaisi hänet tämän kisan jälkeen seitsemän joukkoon ennen päätöskisaa, mutta varmuudella se ei riittäisi sarjannousuun. 

Menestyminen juuri tässä kisassa on Kaskelle erityisen tärkeää, koska hän saattaa jättää kiertueen viimeisen kilpailun kokonaan väliin.

Kaske on mukana Aasian kiertuetta suuremman Japanin kiertueen karsinnoissa, joiden kolmas vaihe pelataan heti Balin-kilpailun jälkeen.

”Jos pääsen sieltä vikaan vaiheeseen, niin silloin kauden viimeinen ADT-kisa jää minulta väliin aikataulujen takia”, Kaske kertoi aiemmin GoGolfille.

Henkisesti kortin varmistamisella jo nyt olisi suuri merkitys Kaskelle, sillä silloin hän pääsisi paineettomasti pelaamaan Japanin-karsintoja.

Combiphar Players’ Championshipissä Kasken tulos kolmen kierroksen jälkeen on -12 (71-64-69). Eroa kisan kärjessä olevaan Varanyu Rattanaphiboonkijiin on vain lyönti, joten voittokin on mahdollinen.

Kaske pelasi tänään toisen kierroksen loppuun, sillä kisa jouduttiin keskeyttämään eilen ukkosen takia. Loistavasti sujunut toinen kierros sisälsi peräti yhdeksän birdieä ja vain yhden bogin.

Tänään Kaske lopetti kilpailun tärkeään birdieen. Se nosti hänen marginaalinsa kolmatta sijaa jakavaan neljän pelaajan ryhmään peräti viiteen lyöntiin.

Kaskella on hyvä vaihe meneillään pelissään, sillä viime viikolla hän sijoittui Filippiineillä pelatussa kisassa toiseksi.

Tulospalvelu | ADT:n ranking

 

Etsi luettavaa