Hyppää sisältöön

Janne Kaske jatkoi huippupeliä: Hurja tulostaso jatkuu Thaimaassa

Janne Kaske on kahden kierroksen jälkeen mukana voittotaistossa

Janne Kaske jatkoi All Thailand Golf Tourilla birdie-rikkaalla linjalla. Kahden kierroksen jälkeen tulos -12 oikeuttaa kuitenkin ”vasta” kolmanteen sijaan.

All Thailand Golf Tourin avauskisa on vetänyt paikalle suuria maailmantähtiä. Kiradech Abhibarnrat ja Thongchai Jaidee ovat muun muassa mukana tekemässä kotimaiselle golfilleen suurta palvelusta. 

110 000 euron kilpailussa kaksikkoa reilusti edeltä löytyy kuitenkin porvoolaislähtöinen Janne Kaske. Avauskierroksen tulokseen 64 (-7) pelannut Kaske jatkoi avauspäivän mallilla ja pelasi tuloksen 67 (-5). Kahden kierroksen jälkeen tulos on -12 ja se oikeuttaa kolmanteen sijaan. 

Käsittämättömän kovassa tulostasossa se ei kuitenkaan oikeuta johtopaikkaan. Kärjessä on englantilainen Steve Lewton, jonka tulos on uskomaton -16 kahden kierroksen jälkeen. Toisen päivän tulos oli 62 (-9). 

Kaske oli toisena päivänä erittäin tyytyväinen esityksiinsä. Vaikka sijoitus tippui yhdellä pykälällä, taistelee Kaske rahakkaasta voitosta viikonloppuna. 

”Hyvää peliä oli tänään ja kyllä toi -5 kelpaa aina! Ainoastaan yksi missattu greeni ja sekin tuli mittavirheen takia takalipulle hyökätessä. Ehkä jossain määrin laadukkaampaa lyömistä kuin eilen mutta lopussa meni muutamalta tekopaikalta ohi. Draiverin face antanut periksi ja se vähän haittasi menoa tiiltä mutta saan tänään illalla uuden vaihtonupin Bangkokista. Aika hurja tulostaso mutta se oli kyllä odotettavissa, kiva päästä huomenna kärkipään ryhmissä pelaamaan”, Kaske tunnelmoi. 

Kisa kuuluu myös osaksi Asian Development Touria ja on potiltaan yksi kauden suurimpia. Kaske aikoo pelata Asian Tourin lisäksi osittain myös ADT:n puolella, sillä Asian Tourin kisoja on luvassa vain noin 15 kappaletta. 

”Täältä on hyvin sinne fyrkkaa jaossa kun isompi potti ja paljon pelaajia jotka ei pelaa normaalisti ADT:lla joten kärkisijat täältä kantaisi aika pitkälle ADT rankingissä”, Kaske laskeskelee. 

Myös Teemu Putkonen on jatkamassa viimeisille kierroksille. Hän jakaa sijaa 39 tuloksella -5. Kisassa jatkoon pääsee 50 parasta sekä jaetut sijat. Voittajalle on luvassa noin 20 000 euron potti. 

Etsi luettavaa