Hyppää sisältöön

Jack Nicklausia ei Tigerin paluu juuri kiinnosta – toivoo kuitenkin parasta

Jack Nicklaus ei pitänyt suodatinta päällä Golfweekin haastattelussa.

Pari viikkoa sitten golfmaailma pysähtyi seuraamaan Tiger Woodsin paluuta. Jack Nicklaus ei kuitenkaan ollut siitä kovinkaan kiinnostunut.

Jack Nicklaus, 77, on kaikkien aikojen golfpelaaja koko maailmassa. Ainakin jos menestystä pidetään major-voittojen määrässä.

Nicklausin 18 major-voiton ennätystä jahtaa edelleen Tiger Woods, jolla on neljä arvoturnausvoittoa vähemmän. Kun Woods palasi pari viikkoa sitten sairauslomaltaan, lähes koko golfmaailma seurasi hänen paluutaan televisiosta. Kaikki paitsi yksi yksi mies.

”En ollut lainkaan kiinnostunut” Nicklaus sanoi perjantaina Floridassa pelattavan isä-poika-turnauksen yhteydessä Golfweekille.

Nicklausin mukaan hän ei juuri seuraa golfia lainkaan televisiosta. ”Toivonko hänelle parasta? Kyllä, mutta en ole kiinnostunut katsomaan häntä”, Nicklaus sanoi ja pehmitti hieman lausuntoaan: ”Olen katsonut hänen peliään jotain 20 vuotta. Miksi haluaisin katsoa häntä lisää? En katso kenenkään pelaavan golfia”, ”Kultainen karhu” täräytti.

Sen verran Nicklausilla oli televisio päällä Hero World Challengen aikaan, että hän näki kuitenkin tältä muutaman svingin ja pystyi antamaan lehdelle pika-analyysin tämän svingistä.

”Tiger näytti lyövän palloa melko hyvin ja nauttivan siitä sekä kivuttomuudestaan. Toivon hänelle parasta. Svingit, jotka näin, näyttivät hyvältä. Sellaisilta, jota käyttää joku selainen, joka ei halua satuttaa selkäänsä”, hän sanoi.

Etsi luettavaa