Hyppää sisältöön

Intiaanikesä saapuu: Viikon päästä pelikelit

Golfkausi ei välttämättä olekaan loppu vielä Suomessa. Etelä-Suomeen on luvattu kohtalaisen hyviä golfkelejä tuleville päiville.

Lauantaiaamu valkeni Helsingissä sateisissa merkeissä. Lumipeite oli vaihtunut vaaralliseen vetiseen loskan ja jään sekoitukseen. Ilmassa oli ”kevään tuntua” lumien vaihtuessa vedeksi.

Sääennusteen tarkastaminen vahvisti intiaanikesän saapumisen. Myönnettäköön, että mitään hellekelejä ei ole luvassa, mutta lumet poistavia lämpötiloja kyllä. Pääkaupunkiseudun ennustetta tulkitessa on helppo odottaa osan kentistä avaavan jälleen ensi viikonloppuna.

Helsingissä seuraavat päivät vietetään ennusteen mukaan sateisissa merkeissä. Lämpötila pysyy muutaman asteen nollan yläpuolella. Vielä tiistaina päivän ylimmät lämpötilat ovat vain niukasti nollan yläpuolella.

Keskiviikkona alkaa tapahtua. Helsinkiin on luvattu jopa seitsemää astetta ilman vesisadetta. Ilmatieteenlaitos lupaa torstaille jopa yhdeksää astetta, perjantaille ja lauantaille kahdeksaa astetta.

Toki kyseessä on melko pitkän ajan sääennuste, mutta vielä ei kannata myydä mailoja eteenpäin. Ensi viikonlopulle voi hyvin alkaa suunnitella kierrosta tai kahta!

Peuramaalla toimitusjohtajana toimiva Juha Ruponen tavoitettiin lauantaina nopeasti muuttohommista. Ruponen kerkesi nopeasti toteamaan seuraavaa.

”Ihan kelien mukaan toki mennään, mutta varmasti avataan jos sääennuste tuo hyvät pelikelit. Meillä on piirretty kilpailukalenteriin vielä tapahtumia marraskuun puolelle, joten sopii toivoa lämpimiä kelejä, että ne toteutuvat”, Ruponen kertoi.

Supersää

 

 

Etsi luettavaa