Hyppää sisältöön

Internetin irvileuat saivat syötön lapaan: Brooks Koepkalta loppui bensa kesken

Brooks Koepkan matkanteko keskeytyi

Brooks Koepkaa ei säästelty, kun Twitterissä levisi tieto mestarigolfarin epäonnisesta automatkasta.

Internetin ilkikuriset ihmiset saivat lisää polttoainetta koneistoonsa, kun nelinkertaiselta major-voittajan Brooks Koepkan autosta se hiljattain loppui kesken ajon.

Koska nykyään kaikilla on älypuhelimet, ei kestänyt kauan, kun Koepkan epäonninen keikka päätyi sosiaaliseen mediaan ihmeteltäväksi.

Ensimmäisessä kuvassa Koepka lähtee pientareelle pysähtyneen menopelinsä – joka muuten on Rolls-Royce – luota. Toisessa hän täyttää muovikanisteria bensiinillä.

Mitä ihmiset sitten Koepkalle sattumuksesta irvailivat?

Luonnollisesti ensimmäisenä vedettiin esille Bryson DeChambeau -kortti: ”Brooks luultavasti postaa seuraavaksi twiitin, jossa hän syyttää Brysonia tankkinsa pumppaamisesta tyhjiin.”

Koska Koepkan hahmo on ristiriitainen, hänen epäonnestaan luonnollisesti myös iloittiin:

”Tämä on tähän mennessä suosikkitwiittini hänestä.”

”Saudeista polttoainetta loppuelämän ajaksi”, ehdotti eräs viitaten Koepkan mieltymykseen sanoa kyllä saudien starttirahoille.

Erään mielestä vika ei välttämättä ollutkaan kuskissa: ”Se on Rolls-Royce, bensamittari on luultavasti rikki.”

Myös sanoilla leikittelyä harjoitettiin: ”No, tämä ei tainnut olla hänen pisin drivensä.”

Tarina ei kerro, kuinka pitkälle Koepka autollaan oli ehtinyt ajaa ja kuinka pitkä matka tienvarresta oli lähimmälle huoltoasemalla.

Mutta luultavasti Koepka oppi kerrasta läksynsä – Rolls-Royce on todellinen bensasyöppö, ja auto kannattaa vaihtaa vähemmän polttoainetta kuluttavaan menopeliin.

Etsi luettavaa