Hyppää sisältöön

Imatran Golfin viimeinen oljenkorsi – pelastuuko kenttä sittenkin?

Stora Enso on pyrkinyt pitkään eroon Imatran Golfin maista ja rakennuksista.

Imatran Golfista ollaan jättämässä huomenna ostotarjous, vaikka nettihuutokauppa irtaimistosta on päättynyt. Selvitysmiehet ovat luvanneet odottaa irtaimiston myymistä siihen asti, kunnes uusi tarjous joko hylätään tai hyväksytään.

Imatran Golfin laulut ei ehkä sittenkään ole laulettu. GoGolfin tietojen mukaan kentästä jätetään huomenna vielä yksi tarjous.

Selvitystilassa olevan Imatran Golf Oy:n irtain omaisuus myytiin tänään sunnuntaina nettihuutokaupassa, mutta huutokaupan ehtoihin on kirjoitettu, että myyjällä on oikeus olla hyväksymättä voittava tarjous.

Golfkentän irtaimistolla on iso merkitys jatkoa ajatellen, sillä ilman koneita ja kalustoa, golftoimintaa on vaikea ruveta pyörittämään ensi kaudella. 

GoGolfin tietojen mukaan selvitysmiehet ovat tietoisia, että kentästä ollaan vielä tekemässä tarjous, ja he ovat lupautuneet odottamaan ainakin huomiseen, ennen kuin myyvät irtaimen omaisuuden.

Tarjouksen jättävät tahot eivät saaneet Stora Enson edustajia kiinni sunnuntaina iltakahdeksaan mennessä. Stora Enson viestintäjohtaja Satu Härkönen kertoi viikolla GoGolfille, että ostajan etsimistä jatketaan edelleen, kun selvisi metsäjätti oli hylännyt liikemies Raimo Vilhusen jättämän tarjouksen,

GoGolfin tiedossa ei vielä ole, mikä taho on huomenna jätettävän tarjouksen takana. Yksi haaste sillä on se, että samaan aikaan Stora Enso myy golfkentän maita ja kiinteistöjä ja selvitysmiehet irtainta omaisuutta. Tarjouksen pitäisi tyydyttää kumpaakin osapuolta. 

Torstaina Imatran Golf ry päätti ylimääräisessä vuosikokouksessa ajaa toimintansa alas tämän vuoden aikana ja laski viimeisen kauden jäsenmaksunsa kymmeneen euroon.

Imatralainen Uutisvuoksi-lehti kirjoitti perjantaina, että lähellä Imatraa sijaitsevalle Holiday Club Saimaan kentälle on valunut jo jonkin verran imatralaisia golfreita.

Naapurikentän epäselvän tulevaisuuden vuoksi Holiday Club Saimaa on päättänyt jatkaa uusille asiakkaille suunnattua tarjousta helmikuun loppuun saakka.

Tämän ja irtaimen omaisuuden mahdollisen myymisen vuoksi hiekka tiimalasissa on käymässä vähiin.

Imatran Golf tiedotti hetki sitten Facebook-sivullaan uudesta tarjouksesta ja vetosi jäseniään harkitsemaan vielä hetken aikaa, ennen kuin vaihtavat seuraa. 

”Kentästä tehdään huomenna maanantaina 3. helmikuuta vielä uusi tarjous. Toivomme, että Imatran Golf ry:n jäsenet odottavat tämän viimeisen neuvottelun, ennen kuin miettivät muiden seurojen jäsenyyksiä.”

Juttuun päivitetty klo 21.13 Imatran Golf ry:n vetoomus jäsenilleen.

Etsi luettavaa