Hyppää sisältöön

Imatran Golfin irtaimistoa myydään nettihuutokaupassa – uudenkarheasta griinileikkurista tarjottu 750 euroa

Imatran Golfin irtaimistoon voi päästä edullisesti käsiksi.

Jos olet lähiaikoina ostamassa kahvipannua, griinileikkuria, traktoria tai pallonpesulaitetta, niin nyt kannattaa osallistua selvitystilassa olevan Imatran Golfin irtaimiston nettihuutokauppaan.

Selvitystilassa olevan Imatran Golfin irtaimistoa myydään parhaillaan. Käynnissä on nimittäin sekä ravintola- että golftoiminnassa käytettyjen esineiden ja työkoneiden nettihuutokauppa. 

Huutokauppaa käydään Lainvoima.com-nimisellä sivustolla, joka on erikoistunut muun muassa konkurssipesien irtaimiston huutokauppaan.

Golfkentän pääomistaja Stora Enso haki yhtiön selvitystilaan, koska se haluaa päästä eroon omistuksestaan.

Myynnissä on muun muassa golfautoja, traktoreita ja työkoneita sekä pöytäryhmiä, kahvipannuja, lautasia, juomalaseja ja aterimia. Mahdollista on myös ostaa keittiökoneita ammattilaiskäyttöön.

Osa myytävistä tuotteista on melko uusia. Esimerkiksi Toron viheriöleikkuri on viime vuoden mallia. Tällä hetkellä siitä on tarjottu 750 euroa. Neljä vuotta vanhasta golfautosta on puolestaan tarjottu 500 euroa.

Imatran Golfin asettamissa kauppaehdoissa on määritelty, että myyjä voi päättää päättymisajan jälkeen. Huutokaupan päättymisaikaa ei ollut kuitenkaan myynti-ilmoituksessa erikseen ilmoitettu – tai ainakaan tietoa ei helposti löytynyt sivulta.

Imatran Golfin tiloissa on mahdollista päästä tutustumaan myytäviin tuotteisiin maanantaina 27.1.

Huutokaupan löydät täältä.

Etsi luettavaa