Hyppää sisältöön

Iltapäivällä loistanut Pulkkanen: ”Pitkät lyönnit samalla lailla niin hyvä tulee”

Tapio Pulkkanen pelasi vahvaa pitkää peliä Dubain tuulessa

Tapio Pulkkanen lukeutui Dubain iltapäivän pelaajien parhaimmistoon. Tulos 68 (-4) oikeuttaa sijaan 19, mutta kärkeen on kolme ja kakkossijaan kaksi lyöntiä.

Tapio Pulkkanen pääsi irti Emirates Golf Clubin takaysiltä paikallista aikaa keskipäivällä. Helsinkiläinen sai heti alkuun birdiet kasaan kentän par-vitosille kympille ja 13:nnelle. Lisäksi korttiin tuli yksi bogi ja yksi birdie lisää. 

Jälkimmäisellä ysillä 28-vuotias ei tehnyt virheitä. Birdiet löysivät korttiin helpoimmilla väylillä 2 ja 3 parantaen päivän tuloksen -4:ään, jolla Pulkkanen on kisassa 20 parhaan joukossa. Suorituksen arvoa nostaa se, että kierros pelattiin iltapåivän kovemmassa tuulessa. 

”Tänään oli pitkä peli kokonaisuudessaan aika hallinnassa. Paljon birdiepaikkoja sain luotua. Jos väyliin osuu niin tulee hyvin rullia. Raffista kenttä pelaa pitkänä. Löysin puttitreeneissä hyviä ajatuksia huomiseen. Erityisesti tähtäämiseen. Pitkät lyönnit samalla lailla niin hyvä tulee”, Pulkkanen viestitti fiiliksensä avauskierroksensa jälkeen.

Kisan kärkeen pelasi iltapäivän pelaajista lopussa loistanut Matt Fitzpatrick. Englantilainen 24-vuotias teki viisi birdietä viimeiseen kuuteen reikään kasaten yhteistuloksen 65 (-7). Se oikeuttaa lyönnin johtoon ennen kahdeksan pelaajan joukkoa tuloksessa -6. 

Suomalaisittain päivä oli historiallisen kova. Kalle Samooja jakaa toista sijaa tuloksessa -6, Kim Koivu on kymmenes tuloksella -5 ja Pulkkanen sijalla 19. Myös Mikko Korhonen on cut-rajan oikealla puolella tuloksella -1 ja sijalla 60. 

Etsi luettavaa