Hyppää sisältöön

Ilosen räjähtävä alku tussahti takaysin bogeihin

Mikko Ilonen kiersi etuysin upeasti neljä alle parin.

Mikko Ilonen ehti olla hetken aikaa kisassa kakkosena. Henrik Stenson jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäi.

Kun yhdeksän reikää oli pelattu, Mikko Ilosen kauden avaus näytti sujuvan kuin tanssi. Lahtelainen oli tehnyt neljä birdietä ja viisi paria, eikä tulosluettelossa ollut edellä kuin Henrik Stenson.

Takaysillä Ilonen alkoi hieman kompuroida. Birdieitä ei enää tullut, mutta kolme harmillista bogia pudotti Ilosta tulosluettelosta alaspäin.

Maaliin saapuessa Ilosen sijoitus oli vaihtunut kakkosesta jaettuun 25:nteen. Tässä Ilosen live-haastattelu paikanpäältä kisasta.

Stensonilla huikea aloitus

Sen sijaan etuysin kuusi alle tulokseen tykittänyt Stenson sai pidetty ”möröt” poissa kortista myös takaysillään (Stensonilla reiät 1-9), ja hän pelasi bogittoman kierroksen. Ruotsalainen onnistui kaivamaan jostain birdiet rei’ille 7 ja 9, joten miehen yhteistulokseksi kirjattiin 64 eli -8. Ei pöllömpi aloitus kaudelle.

Ehkä Stenson sai hyvän tempon svingiinsä Abu Dhabin rangella ja ykkösen tiillä soineesta musiikista. Ainakin Euroopan Tourin videolla näyttäisi siltä, että hänellä on rytmi veressä.

Stensonin lisäksi nimimiehistä hyvän kierroksen pelasi Saksan Martin Kaymer, jonka tulos 66 (-6) riittää tässä vaiheessa toiseen sijaan.

Tulospalvelu

Seuraa kilpailua Viaplayltä tai Viasat Urheilusta

Etsi luettavaa