Hyppää sisältöön

Ilosella vahva paluu kentille Ranskassa

Mikko Ilonen palasi hyvällä kierroksella lomaltaan

Mikko Ilonen pelasi kohtalaisen ehjän iltapäiväkierroksen vaikealla Le National -kentällä.

Mikko Ilonen palasi kisakentille European Tourin suurkilpailussa Ranskan Avoimissa. Mikko Ilonen lähti hyvin porteista kentän kymppiväylältä tehden birdien jo toisella väylällään. 

Ensimmäisen ysin aikana korttiin merkattiin myös yksi bogi, joten jälkimmäiselle ysille Ilonen lähti nollatilanteesta. Kentän etuysin alussa oli tapahtumaa. Ilonen teki bogin kakkoselle, jonka kuittasi kolmosen birdiellä. Neljäs väylä oli päivän ainoa suurempi epäonnistuminen tuplan muodossa. 

Ilonen onnistui saamaan loppuun vielä yhden birdien tehdessään päivän viimeisensä kahdeksannella väylällä. Tämä paransi päivän kokonaistuloksen 73 lyöntiin (+1), jolla Ilonen jakaa sijaa 33 kun avauskierros on vielä hiemän kesken. 

Kisan kärkeen on pelannut Walesin Bradley Bredge, joka kiersi Ryder Cup -kentän tulokseen 68 (-4). Kilpailusta on jaossa myös kolme paikkaa The Openiin – niille kolmelle parhaalle, jotka ovat kympin joukossa, eivätkä vielä omaa pelioikeutta The Openiin. 

Mikko Korhosen kierros pyöri läpi päivän parin pinnassa. Korhonen palasi par-tulokseen tehtyään birdien kentän 14:nnellä väylällä. Korhosen korttiin tuli kuitenkin bogi väylällä 16:nnelle, joka palautti samaan tulokseen Ilosen kanssa. 

Kaksi väylää ennen loppua Korhonen jakaa Ilosen kanssa sijaa 33. Kaikki suomalaiset pääsevät perjantaina kentälle aamun ryhmissä, joka on lähtökohtaisesti helpompi lähtöaika. 

Tapio Pulkkasen alku kilpailulle on ollut vaikea. Kotkalaisen musta hetki osui ensimmäisen ysin loppuun, jossa hän teki kolmen reiän jaksoon tuplan, bogin ja triplan. Pulkkasen tulos on +7 kun hän on pelannut 12 väylää. 

Kilpailun cut-raja on avauspäivän loppuhetkillä +2, mutta se taipunee +3 puolelle päivän päätteeksi. 

Viasat Golf ja Viaplay näyttävät kisan suorina lähetyksinä. 

Etsi luettavaa