Hyppää sisältöön

Ilonen upeasti kolmantena Abu Dhabissa

Mikko Ilonen pelasi loistavan avauskierroksen Abu Dhabissa.

Mikko Ilonen aloitti kautensa loistavasti pelaamalla Abu Dhabin kentän neljä alle parin. Kierros ei sisältänyt yhtään bogia.

Mikko Ilonen on aloittanut golfvuoden 2018 mainiosti. Hän onnistui tekemään vuoden ensimmäisellä kisakierroksellaan neljä birdietä – ja mikä parasta – ei yhtään bogia.

Lahtelaisen tulos neljä alle parin (68) riittää tässä vaiheessa kilpailua jaettuun kolmanteen sijaan, kun joukon kärjessä porhaltaa kiertueen rankingin viimevuotinen ykkönen Tommy Fleetwood. Englantilaisen tulos on kuusi alle parin (66).

Tässä Fleetwood viimeistelee birdien:

Ykkösreiältä startannut Ilonen teki ensimmäisen yhdeksän reiän aikana yhden birdien, joten takaysillä niitä kertyi kolme. Ne tulivat viiden reiän jaksolla 11:stä 15:een.

Kilpailussa mukana on myös Mikko Korhonen, joka on kolmen reiän jälkeen par-tuloksessa.

Tänä vuonna kolmen miljoonan dollarin kisaan otettiin mukaan vain 126 pelaajaa, eikä kovassa nosteessa oleva Tapio Pulkkanen aivan yltänyt kisaan mukaan.

Pulkkanen oli toiveekkaana paikan päällä, mutta jäi lopulta toiselle varasijalle.

Fleetwoodin kanssa kahtena ensimmäisenä päivänä kiertävät Rory McIlroy ja maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson. Rory pelasi avauskierroksen kolme alle parin, mutta Dustinin oli tyytyminen par-tulokseen.

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana Viasat ja Viaplay

 

 

Etsi luettavaa