Hyppää sisältöön

Ilonen taisteli kohtalaisen tuloksen: ”Kolmen tunnin sumu-delay aamulla piti kahvikoneet kerholla kuumana”

Mikko Ilonen tasteli loistavan lopun kierrokselleen!

Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen jatkoivat tasaisella tahdilla Dubai Desert Classicissa. Vaikka bogitikka oli läsnä, saivat molemmat taisteltua ”pirjojen” myötä päivän alle parin. Ilonen jatkaa säväyttämistä myös sosiaalisen median tuoreena viihdyttäjänä.

Miten meni noin omin sanoin? Tämä on kysymys, jonka kuulee kysyttävän urheilijalta usein suorituksen jälkeen. Vastaus on usein poliittisesti korrektia tavaraa kuin eduskunnan kyselytunnilla. 

Mikko Ilonen sen sijaan on löytänyt uuden ihmisläheisemmän tyylin painaa kerrontaa ”eetteriin”. Tiedotusyhteistyön päätyttyä Ilosen uuden Facebook -sivun päivitykset lahtelaisella aksentilla varustettuna syöpyvät golffanien sydämiin. Perjantain tulos 70 (-2) tuli monien vaiheiden jälkeen, jotka Ilonen muotoili näin: 

”Perjantai oli virheiden sävyttämä päivä. 

Tein yhden virheen tänää mistä makselin hintaa melkein koko kierroksen. Kentän toisella reiällä löin hyvän lyönnin 87metristä etubunkkeriin ja tein pokin. Herne sujahti siinä vaiheessa syvälle nenään vaikka sitä ulos päin en näyttänytkään. Se lähti yhtä lujaa ulos kun meni sisään 8 reiän 12metrisen par putin säkitettyäni (voi sanoa coast to coast). Oli siinä pokitikka kerenny vierailemaan, 3 oli tullut korttiin, cutraja sieltä alko kummittelemaan. 

Siinä oli päivän käännekohta ja löin ison kasan mahottoman hyviä iskuja siitä etiäpäin. Pirjoja tuli kuin itsestään ja cut rajan sai pois mielestä. Päivä on ollut melko pitkä, 6.05 kentällä, melkein 3 tunnin sumu delay aamulla piti kahvikoneet kerholla kuumana. 

Sitten kun päästiin matkaan niin olosuhteet oli eilisenlaiset, puolukkaa oli taas kenttä täynnä. Oma tulos 70, ei tyydytä mutta se tapa millä nostin itseni kuopasta on itseluottamusta nostattavaa. 

Huomena ei ole lepakkovuoroa luvassa. Odotellaan ensin kun toinen puolisko saa aamusta kierroksen loppuun. Total -6 tilanteesta viikonloppuun??‍♂️?

Mikko” 

Tuloksellaan -6 Ilonen on kisassa sijalla 34 kun toinen kierros on vielä pahasti kesken. 

Korhoselle kauden kolmas jatkoonpääsy

Mikko Korhonen pelaa kauden neljättä kisaansa Dubaissa. Ainoastaan South African Openissa cut-raja katkaisi kilpailun. Jatkoon pääsyt ovat plakkarissa Joburg Openista, Abu Dhabista ja nyt Dubaista. 

Korhosella oli Ilosen tavoin vaikea toinen kierros. Hän valahti myös +2 tilanteeseen ja oli siinä vielä kahdeksan väylän jälkeen. Väylän yhdeksän birdie muutti kurssin ja sen myötä viimeiset kymmenen reikää menivätkin kolme alle. Päivän tulos oli täten 71 (-1). 

”Aamu meni vähän odotteluksi. Olosuhteet olivat kuitenkin ihan hyvät. Ei vain ollut hyvä päivä. Löin vähän sinne tänne ja sain huonon alun kierrokselle. Lopussa oli jo parempaa peliä. Hyvä taistelu ja pelit jatkuvat viikonloppuna”, Korhonen totesi. 

Lyönnin Ilosta perässä oleva Korhonen on tulosten 68-71 myötä kisan sijalla 51. 

Kärjessä jatkaa Jamie Donaldson (-13), joka jatkoi tuloksensa 62 perään kohtalaisen 69 lyönnin kierroksen. Haotong Li (-12) on toisena ja Branden Grace (-11) kolmantena. 

Kilpailua voi seurata suorina lähetyksinä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta. 

Viasat Golf 

Viaplay

 

Etsi luettavaa