Hyppää sisältöön

Ilonen skeptinen jatkopaikastaan: ”Muutaman mustikan olisin voinut jättää kentälle”

Mikko Ilosen osakkeet ovat vahvassa nousussa!

Mikko Ilonen jännittää jatkopaikkansa puolesta ja pitää varpaansa ristissä.

Mikko Ilonen avasi sanaisen arkkunsa sosiaalisessa mediassa Omanissa pelattavan European Tourin toisen kierroksen jälkeen.

Ilonen on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa par (73-71). Vielä toistaiseksi hän on niukasti cut-rajan paremmalla puolella, mutta tilanne saattaa vielä elää, sillä iltapäivälle povattu tuuli ei taidakaan toteutua, vaan pelikeli jatkuu otollisena tuloksentekoa ajatellen.

”Oman tarjosi jälleen parastaan olosuhteiden puolesta, reilu 30 lämpöä ja pikkainen lehmän hönkäys ilmoilla, täydellistä”, Ilonen kirjoitti Facebook-sivuillaan.

”Tällä hetkellä huonolta näyttää, että pääsisin viikonloppuna parantamaan. Varpaat ristissä seuraillaan tilannetta.”

Ilonen teki tänään viisi birdietä ja neljä bogia. ”Reippaan puoleisesti punasta ja sinistä kortissa. Tänään ne oli oikein perin, mutta muutaman mustikan olin voinut jättää kentälle.”

Omanin aavikoilla ei marjat kasva, vaan mustikoilla Ilonen tarkoittaa bogeja, jotka merkitään European Tourin live scoringissa sinisillä pallukoilla.

Lopuksi Ilonen harmitteli sitä, että lyönti kulkee rangella, mutta se kilpailukierroksilla lyönnit eivät ole yhtä hyvässä iskussa.

”Kävin rangella hikoilemassa vielä kiepin jälkeen. Pahus, kun saisi samanlaisen vapauden lyöntiin kentälle. Siellä se kuikkii kuitennii”, Ilonen sanaili.

Tapio Pulkkanen pelaa parhaillaan huippukierrosta. Hän on noussut yli 70 sijaa ja on tätä päivää upeasti viisi alle parin.

13 reiän aikana Pulkkanen on tehnyt viisi birdietä, eikä yhtää bogia tai isompaa tulosta.

Tulospalvelu

Viasat ja Viaplay näyttävät European Tourin kilpailut suorana

Etsi luettavaa