Hyppää sisältöön

Ilonen sai jännittää jatkoonpääsyä Sveitsissä

Mikko Ilonen selvitti tiensä jatkokierroksille.

Jännittävien vaiheiden jälkeen Mikko Ilonen pääsi jatkoon Omega European Mastersissa.

Viisi birdietä, viisi bogia ja kahdeksan birdietä oli Mikko Ilosen saldo perjantaina Omega European Mastersissa. Tuloksella par (70-70) Ilonen sijoittuu kilpailussa kahden päivän jälkeen jaetulle 64. sijalle. Tämä tarkoittaa sitä, että Ilosen pelit jatkuvat lauantaina aamulla klo 8, sillä kahden kierroksen jälkeen 65 parasta ammattilaista ja samassa tuloksessa olevat jatkavat pelejä kahden kierroksen jälkeen.

Ilosen piti jännittää jatkoonpääsyään tovi kierroksen päätämisen jälkeen, sillä cut-raja vaihteli lauantaina iltapäivällä parin ja yksi alle parin välillä.

Katso tästä Mikko Ilosen haastattelu heti kierroksen jälkeen:

Huomenna aamulla Ilonen saa seurakseen kokeneen Richard Blandin. Lauantaille Crans Montanaan on ennustettu vesisadetta. Aiemmin viikolla spekuloitiin sillä, että mikäli sade alkaa aikaisi aikaisin aamulla, se saattaa tulla jopa lumena. Crans Montana sijaitsee 1 500 metriä merenpinnan yläpuolella.

Kisan kärkeen Ilosella on matkaa 13 lyöntiä, sillä Australian Scott Hend onnistui parantamaan tulostaan lyönnillä eilisestä on nyt tuloksessa -13 (64-63). Kakkosena on Etelä-Afrikan Darren Fichard tuloksessa -12 (65-63). Fichard on ainoita koko porukasta, joka ei ole vielä sortunut yhteenkään bogiin kahden kierroksen aikana.

Avauspäivän jälkeen kärkipaikkaa jakanut Miguel Ángel Jiménez putosi tänään sijalle 32 pelattuaan kierrotuloksen 73. Hän on nyt yhteistuloksessa kolme alle parin.

Ilonen lähtee huomenna matkaan kello 8. GoGolf seuraa Ilosen kisaa paikan päällä Sveitsissä.

Kilpailua voi seurata Viasatilta ja Viaplayltä.

 

Etsi luettavaa