Hyppää sisältöön

Ilonen puttasi 34 kertaa Kiinassa

Mikko Ilosen putteri oli kylmänä Kiinassa.

Mikko Ilonen joutuu taistelemaan huomenna päästäkseen pelaamaan myös viikonloppuna. Aamupäivän pelaajat hyötyivät hieman sääolosuhteista. Tosin Ilosen pelissä mätti eniten puttaaminen.

Mikko Ilonen joutuu pelaamaan huomenna hyvän kierroksen noustakseen jatkoon Volvo China Openissa Pekingissä. Ilonen pelasi torstaina 73 lyönnin kierroksen, millä tuloksella hän jakaa 96. sijaa. Ilonen kärsi hieman siitä, että joutui pelaamaan iltapäivällä. Aamulla sää oli tyyni, mutta tuuli yltyi kovaksi iltapäivällä.

Toisaalta eniten vaikeuksia lahtelaisella oli tilastojen mukaan viheriöllä. Hän nimittäin osui peräti 16 viheriöön, mutta puttasi peräti 34 kertaa.

Ilonen aloitti kierroksensa vahvasti ja oli sitä puolivälissä kaksi alle parin. Bogey-tupla-yhdistelmä väylillä 11 ja 12 pudottivat Ilosen kauaksi kärjestä.

”Siinä meni hieman momentumia ja tehoja tekemisestä parin turhan epäonnistumisen myötä. Kärsivällisesti nakuttelin loppuun asti, mutta putterikin oli tehoton. Peli on kyllä melkoisen kohdillaan, toivottavasti se näkyy tulostaululla vahvana nousuna perjantaina”, Ilonen pohti.

Kisaa johtaa Etelä-Afrikan Hennie Otto (-9) ennen Itävallan Bernd Wiesbergeriä (-7). Roope Kakko jakaa hienosti kolmatta sijaa tuloksella kuusi alle ja Mikko Korhonen kymmenettä. Korhonen pelasi kierroksensa neljä alle parin.


Seuraa kilpailua Viasat Golfilta ja Viaplayltä.


 

 

Etsi luettavaa