Hyppää sisältöön

Ilonen putosi jatkosta: ”Ei päätä pensaaseen”

Mikko Ilosella ei ollut paras viikko.

Korhonen on kisan ainoa Mikko, joka jatkaa Abu Dhabi Championshipin päätöskierroksille. Ilonen pelasi perjantaina kierrostuloksen 75 ja putoaa jatkosta.

Alku hyvin, loppu huonosti. Siinä Mikko Ilosen tarina Abu Dhabin ET-kisasta vuonna 2017.

Lahtelainen aloitti kisan eilen upeasti pelaten etuysin peräti neljä alle parin. Takaysillä (10-18) pelin suunta muuttui. Ne Ilonen pelasi kolme yli parin. Kierrostulos oli 71 ja mies oli vielä pelissä mukana, mutta tänäänkin Abu Dhabi Golf Clubin takaysi näytti Iloselle pitkää nenää.

”Ei ole mitään syytä laittaa päätä pensaaseen. Draivaaminen oli parasta antia. Kentällä olin liian usein mailojen välissä, ei ollut tarvittavaa rentoutta ja sujuvuutta. Silti tunne mailanvarressa on positiivinen. Osuin perjantaina 12 kertaa väylään, viheriöosumia tuli 14. Näillä tilastoilla tulee yleensä paljon parempaa tulosta”, Ilonen kertoi tiedotteessaan.

Kun kenttäpeli toimi, niin vastaavasti puttipeli yskähteli. Ilonen harmitteli huonoja puttejaan jo eilen.

”Viheriöillä oli vaikeampaa, se koitui kohtalokseni jo torstain hyvän ekan ysin jälkeen. Perjantaina kenttäpelin osalta 75 lyönnin kierros jätti
positiivisia fiiliksiä.”

Kymppireiältä aloittanut Ilonen pelasi kentän takaysin jälkeen kolme yli parin, eikä saanut loppukiriä päälle. Hän pelasi reiät 1-9 pariin, kun birdiet eivät uponneet, vaan Ilonen teki yhdeksän paria putkeen. Tuloksena oli putoaminen cutista peräti neljällä lyönnillä. Ilosen yhteistulos oli kaksi yli parin (71-75).

Tulevista kisoista enemmän luvassa

Ilonen jatkaa kilpailua jo ensi viikolla, jolloin vuorossa on Qatar Masters. Hän pelaa myös ns. Desert Swingin kolmannen osakisan eli Dubai Desert Classicin parin viikon päästä.

”Viikonloppu treenataan täällä Abu Dhabissa, Qatarin, Dubain ja Malesian kisoilta on lupa odottaa huomattavasti
 enemmän”, Ilonen jatkoi.

Kaymer nousi kärkeen

Kilpailun toinen kierros on edelleen kesken. Kärkeen nousi Saksan Martin Kaymer, jonka yhteistulos on 12 alle parin. Kenttä tuntuu sopivan Kaymerille erittäin hyvin, sillä hän on vienyt kisan nimiinsä aiemmin peräti kolme kertaa.

Mikko Korhosen yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on neljä alle. Hän jakaa tässä vaiheessa 32. sijaa. Avauspäivän jälkeen Korhonen oli kymmenentenä, joten par-tuloksella pudottiin tänään tulosluettelossa parisenkymmentä pykälää.

Tulospalvelu

Seuraa kisaa Viaplayltä tai Viasat Golfilta

Etsi luettavaa