Hyppää sisältöön

Ilonen paransi ja läpäissee cutin

Mikko Ilonen onnistui avauspäivänä Kiinassa.

Mikko Ilosen pelit jatkunevat jälleen myös viikonloppuna, sillä hän on kaksi lyöntiä ennustetun cut-rajan paremmalla puolella.

Mikko Ilonen tasapainoili kaksi ensimmäistä päivää parin molemmin puolin. Yhteistulos par (73-71) tullee riittämään jatkokierroksille, sillä ennustettu cut-raja kulkee tällä hetkellä tuloksessa +2.

Toisen päivän osalta kilpailu on kuitenkin vielä nuori, sillä Ilonen lähti tänään matkaan ensimmäisten joukossa.

Itse asiassa Ilonen starttasi kentälle jo klo 6.30 paikallista aikaa, sillä häneltä jäi eilen pelaamatta kolme reikää, kun pimeyden takia. Torstaina kisa jouduttiin keskeyttämään pariksi tunniksi ukkosen uhan vuoksi.

Ilonen teki aamun toiselle reiälleen tuplabogin,  mutta teki ensimmäisen kierroksen viimeiselle reiälleen onneksi birdien.

Tämänpäiväisellä kierroksellaan Ilonen teki kolme birdietä ja kaksi bogia, jotka molemmat tulivat par 5 -rei’ille.

Kisan kärkeen on noussut Bernd Wiesberger, jonka tulos on peräti 12 lyöntiä pakkasen puolella (67-65). Iloseen nähden itävaltalainen on peräti 12 lyönnin karkumatkalla. Toisena olevia Dylan Fritelliä ja Thorbjörn Olesenia hän on jätättänyt neljä lyöntiä.

Iltapäivän lähtijöistä Wiesbergerillä on kuitenkin vielä monta uhkaajaa. Esimerkiksi kisaa avauspäivän jälkeen johtanut Bubba Watson (66) on vasta kierroksensa alkupuolella.

Myös Mikko Korhonen on vasta startannut kierrokselleen (8.37). Hänen pitäisi hieman petrata tänään, jotta pelit jatkuisivat viikonloppuna. Korhonen on tuloksessa +2, kun ennustettu cut-raja kulkee +1:ssä.

Kilpailua voi seurata Viasatilta ja Viaplayltä

 

Etsi luettavaa