Hyppää sisältöön

Ilonen otti loikan oikeaan suuntaan – peli näytti lauantaina erittäin hyvältä

Mikko Ilonen pelasi loistavan kierroksen Sveitsissä.

Mikko Ilonen pelasi tänään hienon kierroksen, jossa oli vain yksi isompi virhe. Hieman paremmalla puttaamisella Ilonen olisi voinut nipistää tuloksestaan lyönnin, kaksi.

Mikko Ilosella oli tänään aikainen herätys Crans Montanassa. Herätyskello soi 5.20, ja kun hän pääsi klubille, aurinko ei ollut vielä ehtinyt nousta.

Ilosen lähtöaika oli kello kahdeksan, ja sitä ennen hän ehti valmistautua kisakierrokselle normaaliin tapaan eli mennä fysioterapeutti Pierre Johanssonin ”pedin” kautta rangelle ja lähipelialueelle ennen kuin suuntaisi kisakentällä. 

Ykkösreiälle tulikin heti birdie, ja kokeneen englantilaisen Richard Blandin kanssa pelannut Ilonen onnistui tekemään etuysille toisen birdien ja pääsi takaysille kaksi alle parin tilanteessa.

Crans-sur-Sierren kentän takaysi tarjoaa birdie-mahdollisuuksia, ja Ilonen onnistui käyttämään tilaisuuden hyväkseen.

Hän teki birdiet rei’ille 12, 14 ja 15 ja siirtyi tulokseen viisi alle parin. Reiät 14 ja 15 ovat par-viitosia, jotka Ilonen lähti lyömään kahdella päälle. Ensimmäinen onnistui, mutta toinen meni bunkkeriin noin 25 metrin päähän reiästä. Sieltä Ilonen onnistui upottamaan päivän pisimmän birdie-puttinsa.

”Bunkkerilyönti tuntui helpolta paikalta. Märästä hiekasta oli helppo lyödä”, Ilonen sanoi kierroksen jälkeen haastattelussa.

Koko kierroksen ainoan boginsa Ilonen teki reiälle 17. Hän löi hyvän avauksen noin sataan metriin, mutta lähestyminen karkasi oikealle bunkkeriin. Par-putti ei valitettavasti uponnut.

18. reiällä Ilonen löi avauksen bunkkeriin, josta onnistui kuitenkin lyömään pallon viheriölle ja tekemään varman parin.

Ilosen yhteistulos on nyt -4 (70-70-66). Se riittää tällä hetkellä 30 parhaan joukkoon.

Kisa on nyt keskeytetty, sillä sadepilvien vuoksi näkyvyys kentällä on huono.

Kisan kärjessä jatkaa Australian Scott Hend, joka on ehtinyt pelata kaksi reikää. Hänen yhteistuloksensa on -14 eli Ilonen on kärkeä yhdeksän lyöntiä perässä. Kilpailun toisena oleva Darren Fichardt on häntä kolme lyöntiä perässä.

Tulospalvelu

 

 

 

 

 

 

 

Etsi luettavaa