Hyppää sisältöön

Ilonen nousu jatkui: pelasi kuutosella alkavan kierroksen

Mikko Ilonen pelasi tänään tuloksen 69.

Mikko Ilonen ottaa aimo loikan ylöspäin olympiagolfissa Riossa. Ilonen alitti tänään parin kahdella lyönnillä, mikä on kovaa valuuttaa vaikealla kentällä. Roope Kakko pelasi viisi yli parin ja putosi kolmanneksi viimeiseksi. Toinen kierros on vielä kesken.

Suomalaisgolfarien osat vaihtuivat perjantaina Riossa. Avauspäivän jälkeen Roope Kakko johti suomalaisten jäsentenvälisiä lyönnillä, mutta heikko kierros pudotti hänet tulosluettelon häntäpäähän.

Sen sijaan Mikko Ilosella peli kulki vaikealla kentällä. Ilonen taisteli tänään tuloksen 69 eli kaksi alle parin ja on nyt yhteistuloksessa par. Tässä vaiheessa toista kierrosta se riittää jaetulle 24. sijalle.

Ilonen pelasi neljä viimeistä reikää kaksi alle parin tehtyään birdiet rei’ille 15 ja 16, mutta parempaankin oli ainesta, sillä myös kaksi viimeistä reikää tarjoavat birdie-mahdollisuuksia.

Roope Kakon yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on kuusi yli par. 

Kisan yllätysjohdossa jatkaa Marcus Fraser Australiasta. Hänellä on kolmen lyönnin karkumatka Belgian Thomas Pietersiin ja Ruotsin Henrik Stensoniin. Fraserin johtotulos on kymmenen alle parin. Fraser on pelannut kymmenen reikää.

Kisan tulospalvelu

Etsi luettavaa