Hyppää sisältöön

Ilonen ”nousi kuolleista” -Uudet rautamailat toivat kärkipaikan Skotlannissa!

Mikko Ilonen kohtaa Matthieu Pavonin reikäpelikisan avauskierroksella.

Mikko Ilosen surkea alkukesä sai vahvan käänteen Skotlannin avointen avauskierroksella. Ilonen johtaa tähtisikermän keskellä Scottish Openia lyönnillä avauskierroksen jälkeen!

Mikko Ilonen ja positiiviset uutiset eivät ole olleet tuttu näky pelien osalta vuonna 2017. Nyt kuitenkin hyviä uutisia, sillä Ilonen paukutti supertuloksella 65 (-7) itsensä kahden turvin keulille kauden suurimpiin kisoihin lukeutuvassa Scottish Openissa.

Päivä alkoi takaysiltä tasaisesti – hän teki birdiet väylillä 14 ja 15. Bogittoman kierroksen huippuhetket ajoittuivat toisen ysin alkuun: Ilonen takoi väylät 1-6 peräti viisi alle. 

Birdieistä kolme tuli par-vitosilla, kaksi par-kolmosilla ja kaksi par-nelosilla. Kuten viime vuoden voittaja Alex Noren osoitti, bogit pois jättämällä voi voittaa tämän kilpailun. Noren oli viime vuonna vähiten bogeja tehnyt pelaaja (neljä koko kilpailussa). Ilosen uran paras sijoitus Skotlannin avoimista on kahdeksas sija, viime vuonnakin hän oli upeasti 13:s.

Kuten muistetaan, kisan top-kympissä kolmelle parhaalle olisi paikka ensi viikon British Openiin. Vielä on turha mehustella, mutta aloitus antaa mahdollisuuden vaikka mihin. Ilonen lieneekin pakannut mukaan tavarat myös ensi viikon Open Championshipia varten! 

Ilosen peliesitykset ovat tiputtaneet hänet ET:n Race To Dubai -listalla jo sijalle 150, joten lisäeurot tulevat tarpeeseen. Scottish Openissa voi korvata kaikki alkukauden pettymykset yhdellä isolla onnistumisella. Samalla se toisi paikan lisäksi ison momentumin ensi viikon The Open Championshipiin. 

Mikko Korhonen on tuloksessa +2. Kisan kakkossijalla tuloksessa (-5) ovat Padraig Harrington, Andrew Dodt, Callum Shinkwin, Ian Poulter, Rickie Fowler ja Paul Peterson.

Etsi luettavaa