Hyppää sisältöön

Ilonen lisäsi somettamista – tiedotusyhteistyö Otava Median kanssa päätökseen

Mikko Ilonen aktivoi sosiaalista mediaansa

Mikko Ilosen tiedotussopimus Otava Median kanssa päättyi. Jatkossa Iloselta tuskin on luvassa tiedotteita valtamedioille, mutta 38-vuotias on paikannut tiedonpuutetta somekanaviensa aktivoimisella.

Mikko Ilonen valmistautuu parhaillaan Dubai Desert Classiciin Emirates Golf Clubilla. Aiemmin viikon rutiineihin on tiistaisin kuulunut myös kuulumisten lähettäminen Otava Mediassa toimineelle tiedotusvastaavalle Teemu Tyrylle tai Sami Sarpakunnakselle. Tiistaisin tai viimeistään keskiviikkoisin valmistuneet tiedotteet lähetettiin käytännössä koko Suomen suurimmille medioille. 

Abu Dhabin kilpailun alla tuli viimeinen tiedote, jossa kerrottiin tiedotuksen siirtyvän Sportyardin Robert Whitlockin harteille. Sähkoposteja on tuskin enää kuitenkaan medioille lähdössä.

Maailma muuttuu ja niin myös Mikko Ilosen tiedotus. Pelaajien sosiaalisen median käyttäminen on arkipäiväistynyt vuosi vuodelta – Mikko Ilonen on aiemmin pitänyt matalempaa profiilia somekanavoissaan. Ilosen omalla ”urheilijasivulla” Facebookissa on vasta 342 tykkääjää. Toisaalta kyseistä sivua ei ole juuri koskaan päivitettykään. Nyt Ilonen on luonut jopa kilpailun, jossa kutsutaan tykkäämään käyttöönotetusta sivusta.

 

Lähi-idän kisoissa on kuitenkin alkanut tapahtua. Ilonen on kirjoitellut aktiivisesti henkilökohtaiselle tililleen päivityksiä kierrosten jälkeen englanniksi. Päivityksiä on ilmestynyt Facebookin lisäksi Instagramiin.

 

First tourney of the year is in the books. Ended up T40 with total score of -6. Lots of positives to take forward. My driving has been a bit of an issue, I got better as the week went on. New week in Dubai starts tomorrow with some club testing with Taylormade. ? by Matthew Harris

Henkilön Mikko Ilonen (@ilonenmikko) jakama julkaisu Tammi 21, 2018 kello 7.13 PST

 

Couple of new tools in da bag today. Broke my old 3 wood yesterday? Face cracked, she was old and tired, but still she was my favorite club. This new driver feels great but might be a bit soon to put in play yet, we shall see.

Henkilön Mikko Ilonen (@ilonenmikko) jakama julkaisu Tammi 23, 2018 kello 2.22 PST

 

Käyt seuraamassa Mikko Ilosta sosiaalisen median puolella: 

Mikko Ilonen Facebook:

Mikko Ilonen Instagram: 

Mikko Ilonen Twitter:

 

Etsi luettavaa