Hyppää sisältöön

Ilonen kärkikahinoissa Marokossa

Mikko Ilonen harmitteli peliesitystään Kiinassa.

Mikko Ilonen pelasi avauskierroksen yksi alle parin. Vaikealla kentällä Ilonen on kaksi lyöntiä kärjestä, kun kaikki pelaajat eivät ole vielä saapuneet maaliin.

Marokossa sijaitseva Royal Dar Es Salamin kenttä on osoittautumassa juuri niin vaikeaksi kentäksi kuin etukäteen ounasteltiin.

Pitkä, kapea ja pieniviheriöinen kenttä on ottanut luulot pois Euroopan Tourin pelaajilta, sillä vaikka avauskierrosta on päästy pelaamaan lempeissä olosuhteissa, tulostaso on pysynyt maltillisena.

Mikko Ilonen pelasi torstaina tuloksen 72 (-1), mikä riittää tässä vaiheessa päivää  jaettuun yhdenteentoista sijaa. Mikään ei myöskään viittaa siihen, että hän tulisi jäämään päivän päätteeksikään kovin montaa lyöntiä kärjestä, sillä kenttä näyttäisi pitävän pintansa myös iltapäivällä pelaavien käsittelyssä.

Kärkimies Gary Stal on tällä hetkellä yksin tuloksessa 70 (-3). Kaksi alle parin pelasi puolestaan melkoinen nippu pelaajia.

Ilonen aloitti tänään kierroksen vahvasti. Kymppireiältä startannut lahtelainen teki ensimmäisen kolmen reiän aikana kaksi birdietä ja oli vielä neljä reikää ennen maalia tuloksessa kolme alle parin.

Hän teki kuitenkin bogit rei’ille 6 ja 9. Ne pudottivat häntä hieman tulosluettelossa.

Ilahduttavaa oli, että kärkitaistelussa pitkään ollut Ilonen sai varsin hyvin televisioaikaa Viasatin ja Viaplayn lähetyksissä.

Kaiken kaikkiaan Ilosen esitys avauspäivänä oli erittäin hyvä, kun ottaa huomioon, että alkukaudella hänen pelinsä ei ole kulkenut odotetusti ja takana on peräti kahden kuukauden kisatauko.

Mikko Korhonen pelasi tänään tuloksen +1, mikä riittää tällä hetkellä sijaan 60. 

Seuraa kilpailua Viasatilta tai Viaplayltä

Etsi luettavaa