Hyppää sisältöön

Ilonen johtaa ET-kisaa

Mikko Ilonen pääsi puttaamaan eaglea 18. reiällä.

Mikko Ilonen pelasi jo kolmannen perättäisen kisakierrokseen tulokseen viisi alle parin. Se riittää tässä vaiheessa kärkipaikkaan.

Mikko Ilonen johtaa Euroopan Tourin kisaa Englannissa. Ilonen teki tuloksen 66 tänään alkaneessa British Mastersissa The Grove -kentällä.

Ilosen kierros lähti oikeille uomilleen jo toisella reiällä, johon hän teki eaglen. Sen lisäksi hän ylsi myös neljään birdieen, eikä bogeja tullut kuin yksi. Tuloksen viisi alle on tehnyt myös Skotlannin Marc Warren.

”Sain kierrokselleni parhaan mahdollisen startin. Lyömiseni oli pitkään aikaan parasta, jota olen esittänyt. Ote löystyi hieman sisääntulossa, kahteen birdieen lopettaminen jätti tietysti hyvän maun kierroksesta”, Ilonen sanoi tiedotteessa.

Ilosen olisi tärkeää menestyä kisassa hyvin, jotta hän nousisi rankingissa 60 parhaan joukkoon. Tämän viikon kisassa rahaa on jaossa mukavasti. Voittajan osuus palkintopotista on 500 000 puntaa.

Suomalaisista myös Roope Kakko on ehtinyt maaliin. Hän pelasi viimeiset kolme reikää kolme yli ja päätyi kierrostulokseen 72 eli yksi yli parin.

Tulospalvelu


Seuraa Ilosen ja muiden suomalaisten kisaa Viasatilta tai Viaplayltä.


 

Etsi luettavaa