Hyppää sisältöön

Ilonen jatkaa hyviä esityksiään Marokossa

Mikko Ilonen onnistui avauspäivänä Kiinassa.

Mikko Ilonen pelasi tasaisen kierroksen pariin ja jatkaa yhteistuloksessa yksi alle parin kisan 20:ntenä kahden päivän jälkeen. Mikko Korhonen putosi cutista.

Mikko Ilonen jatkaa tasaisia esityksiä Rabatissa, Marokossa pelattavassa Euroopan Tourin kilpailussa. Ilonen pelasi tänään kierroksensa par-tulokseen 73 ja on kisassa viisi lyöntiä kärjestä sijaluvulla 20. Ilonen pelasi ensimmäisen kierroksen yksi alle parin (72).

Sen sijaan kisan toinen suomalainen Mikko Korhonen putosi pitkästä aikaa jatkosta kahden kierroksen jälkeen. Korhonen oli läpäissyt cutin yhdeksässä edellisessä kilpailussa.

Kisaa johtaa Ranskan Gregory Havret. Hän on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa -6. Vaikealla kentällä pelaajat ovat pysyneet kuitenkin melko tasaisessa nipussa, sillä kaikki jatkoon päässeet ovat kahdeksan lyönnin sisällä toisistaan.

Toista sijaa jakavat Tanskan Lucas Bjerregaard ja Etelä-Afrikan Trevor Fisher Jr. He ovat vain lyönnin perässä kärkimiestä tuloksessa -5.

Tänään nähtiin kuutosella alkavia kierrostuloksia

Kilpailun tulostaso on verrattain heikko, sillä Royal Golf Dar Es Salamin kenttä on todella vaikea. Eilen yksikään pelaajista ei onnistunut alittamaan 70:tä lyöntiä (par 73), eikä tänäänkään kuutosella alkavia kierrostuloksia nähty kuin kuusi.

Ilonen on menestynyt Marokossa hyvin, sillä hän on keskimäärin sijoittunut kisassa 13:nneksi. Parhaat sijoitukset ovat toinen ja kolmas sija.

Menestyminen Marokossa tekisi hyvää Iloselle, joka on aloittanut kauden sangen vaisusti. Hän on ennen neljän kilpailun jälkeen Euroopan Tourin rankingissa sijalla 179 vajaan 20 000 euron tienesteillään.

Marokossa on jaossa melko kiva palkintopotti, sillä täksi kaudeksi se nousi peräti 2,5 miljoonaan euroon. Voittajalle on luvassa lähes 400 000 euroa ja kymmeneskin tienaa 46 000 euroa.

Mikko Korhonen on noin 190 000 euron tienesteillään Race-to-Dubai-rankingissa 45:ntenä.

 

Etsi luettavaa