Hyppää sisältöön

Ilonen iskussa takaysillä huonon alun jälkeen

Ilosen paluu tauolta sujui kohtalaisesti

Mikko Ilonen iskussa huonon alun jälkeen. Hän jatkaa kilpailua ensimmäistä kertaa viikonloppuna tällä kaudella.

Alkukierros hankalaa mutta loppu sujui melkein kuin Strömsössä. Näin voisi kiteyttää Mikko Ilosen toisen kierroksen Dubai Desert Classicissä.  Ilonen saapui hetki sitten maaliin ja on nyt yhteistuloksessa -2 (69-73).

Ilonen pelasi etuysin tulokseen +4. Hän hyppäsi bogijunaan reiällä numero viisi tehden kolme perättäistä bogia. Neljännen bogin hän teki yhdeksännelle reiälle.

Kympillä Ilonen sai balsamia haavoille, sillä hän teki sille kierroksen ensimmäisen birdiensä. Reikä on 502-metrisenä kentän lyhin par-5. Myös toinen birdie tuli par-viitoselle eli 13. reiälle. Päivän viimeisen birdiensä Ilonen upotti toiseksi viimeisellä reiällä. 

Tässä vaiheessa Ilonen jakaa 22. sijaa. Dubaissa näyttäisi tuulevan tänään eiliseen tapaan, joten tulostaso pysynee tänäänkin kurissa. Varmaa jo on, että Ilonen tulee jatkaan pelejä viikonloppuna, vaikka pudonneekin tulosluettelossa monta pykälää. Avauspäivän jälkeen Ilonen oli sijalla 13.

Kisaa johtaa tällä hetkellä (10.56) George Coetzee, joka on tuloksessa yhdeksän alle parin. Iltapäivällä kisa jouduttiin keskeyttämään kovan tuulen vuoksi.

Tulospalvelu

Seuraa kilpailua Viaplayllä tai Viasatilla

Etsi luettavaa