Hyppää sisältöön

Ilonen iskussa: Bogiton 68 lyönnin kierros nosti osakkeita

Mikko Ilonen mittailee linjoja tällä viikolla Royal Pinesissa

Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen paransivat sijoituksiaan Shenzhen International -kisassa lauantaina. Korhonen ei ollut ainoa, joka onnistui hole-in-onessa tänään.

Mikko Ilosen osakkeet nousivat tänään Shenzhen International -kisan kolmannella kierroksella. Lahtelainen onnistui pelaamaan virheettömän kierroksen ja jatkaa kilpailua yhteistuloksessa -4 (73-71-68).


”Kierros oli tasainen, ei tarvinnut juurikaan rypistellä.”

Mikko Ilonen


Ilonen nousee tänään bogittoman kierroksensa ansiosta noin 20 sijaa. Ilonen jakaa 31. sijaa.

”Piirun verran parempaa lyömistä esitin, mutta edelleen pelasin tarkoituksella vahvaa fadea. Kierros oli tasainen, ei tarvinnut juurikaan rypistellä. Kenttä pelattiin melkoisen helppona”, Ilonen sanoi.

Ilonen teki tänään molemmille yhdeksiköille kaksi birdietä. Hän lähti liikkeelle kymmenenneltä reiältä.

Korhosella aikainen herätys

Mikko Korhonen ehti maaliin Ilosta ennen: hänen yhteistuloksensa on -3 (74-68-71). Korhosella oli tänään peräti 31 reiän urakka, sillä kisa hän joutui eilen jättämään kierroksen kesken ukkosen vuoksi.

”Melkoinen päivä oli kyllä tänään. Holari ja auto, cut tehty ja siinä sivussa 31 reikää tänään ja herätys 4.30”, Korhonen kommentoi.

Korhonen teki päivän kolmannella reiällään upeasti hole-in-onen, joka siivitti hänet lopulta hienoon menoon, vaikka tekikin yhdeksännelle reiälle tuplabogin.


”Välillä lähtee niin vinoja lyöntejä, että hirvittää.”

Mikko Korhonen


Tuplabogin Korhonen teki myös kolmannella kierroksellaan, mutta onnistui silti pelaamaan kierroksen alle parin. Tässä vaiheessa kisaa Korhosen sijoitus on jaettu 42:s.

”Peli oli aika ailahtelevaa, onneksi putteri toimii ihan hyvin. Välillä lähtee niin vinoja lyöntejä, että hirvittää. Paljon virheitä, mutta onneksi myös birkkuja. Koitetaan nyt rauhoittua ja huomenna vielä hyvällä jalalla kehiin”, hän jatkoi.

Holarin Korhonen teki oikeaan paikkaan, sillä hän voitti sen ansiosta kiinalaisen katumaasturin.  Lue, millaisen auton Korhonen oikein voitti.

Kahden ässä päivä

Korhonen ei myöskään ollut päivän ainoa holariin yltänyt pelaaja. Ässässä onnistui myös Gregory Bourdy. Se syntyi reiälle numero kolme, jossa ei ollut ranskalaisen harmiksi luvassa palkintoautoa:

Kisan kärjessä jatkaa kolmannenkin kierroksen jälkeen Itävallan Bernd Wiesberger.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa