Hyppää sisältöön

Ilonen ainoa suomalainen viikonlopulle Pohjois-Irlannissa: ”Väyliä ja greeneja tilauksessa, putti toimii”

Mikko Ilonen sai neljä kierrosta valmistautumista World Cupin alla

Mikko Ilonen on ainoa suomalainen, joka jatkaa viikonlopun peleihin Irish Openissa. Ilonen lähtee kahteen viimeiseen kierrokseen sijalta 20. Kärjessä etenee monikansallinen kolmikko kuusi lyöntiä suomalaisen edellä.

Mikko Ilonen jatkaa viikonlopun peleihin Dubai Duty Free Irish Openissa. Ilonen lähtee viikonloppuun tavoittelemaan yhtä kolmesta jaossa olevasta The Openin pelipaikasta. Kahden ensimmäisen kierroksen aikana Ilosen peli on ollut varmaa – bogeja löytyy kortista vain viisi kappaletta. 

Avauskierroksen 70 (-2) jatkeeksi Ilonen kiersi Ballyliffinin kentän tuloksella 72 (par). Perjantaina kortista löytyi kaksi birdietä ja kaksi bogia. 

”Olin kyllä vähän pettynyt päivän kierrokseen. Olosuhteet ovat antaneet hyviä mahdollisuuksia pelata paremminkin, mutta kaikilla lienee ongelmia saada lähestymisiä kovin lähelle lippua ja tehdä birdieitä. On äärimmäisen tärkeää olla väylällä, jotta palloon on kontrollia”, Ilonen alleviivaa Facebookissaan. 

”Väyliä ja greeneja kiitos, putti tuntuu hyvältä”, Ilonen päättää päivityksensä.

Kisan kärjessä tuloksella -8 ovat Erik Van Rooyen, Matthieu Pavon ja Ryan Fox. Kisan isäntä ja suurin supertähti Rory McIlroy on lyönnin Ilosen perässä jakaen sijaa 30. Samasta tuloksesta löytyy myös kisan puolustava voittaja ja maailmanlistan vitonen Jon Rahm

Suomalaisittain ikäviä uutisia tuli Mikko Korhosen ja Tapio Pulkkasen osalta. Korhonen karsiutui lyönnillä tuloksellaan +2. Tapio Pulkkasen solmut eivät ota auetakseen, sillä kotkalaislähtöinen Pulkkanen jäi kisassa sijalle 144 tuloksella +11. 

Etsi luettavaa