Hyppää sisältöön

Iloisia uutisia kaikille golfin harrastajille – GoGolfin green fee -edut kaikkien käytössä kesäkuun ajan!

Kesäkuussa kaikki voivat kokea kuukauden ajan GoGolf-jäsenyyden auvoisuutta!

GoGolf-kesäkuu on jälleen täällä. Se tarkoittaa, että GoGolfin green fee -edut ovat kaikkien golfarien hyödynnettävissä.

Kesäkuun ajan voit siis ostaa ja sumeilematta hyödyntää esimerkiksi GoGolf Guide-etuja (jokaisen Guide-edun voi ostaa ainoastaan kerran) ja joka tiistai julkaistavia GoGolf-äkkilähtöjä.

GoGolfin yhteistyökenttinä on yli 40 kenttää Suomesta ja Virosta, joten valinnan varaa löytyy erittäin paljon ja mukana ovat kaikki Suomen ja Viron parhaat kentät.

Kesäkuu on siis loistavaa aikaa tutustua joihinkin huikeisiin etuihimme, joita tarjoamme jäsenillemme. Jos haluat nauttia koko kakun kerralla, kannattaa liittyä suoraan jäseneksemme. Tällöin saat kotiisi GoGolf-lehden sekä Suomen parhaan hole-in-one-vakuutukset, jonka tarjoaa Fennia. Vakuutus kattaa kierroksen jälkeiset tarjoilut golfkentän ravintolassa peräti 555 euroon asti!

Tässä esimerkkejä Guide-eduistamme:

Guide-etu: Paltamo Golf green fee kahdelle sis. auton 99 €

Guide-etu: Pickala Golf kolmen kentän green feet 99 €

Guide-etu: Tahko Golf green fee kahdelle sis. auton 89 €

Guide-etu: EGCC Sea Course (18 r) + Stone Course (18 r) green feet 99 €

Guide-etu: Linna Golf 1 vrk:n golfloma kahdelle 199 € /hlö

Kaikki Guide-edut löydät täältä!

Eilen julkaistut Äkkilähdöt löydät täältä. Hyödynnä helteinen sää, hanki edullinen green fee tai green fee -paketti ja mene nauttimaan kesästä vihreille nurmille.

Etsi luettavaa