Hyppää sisältöön

Illaksi kotiin Kaliforniaan – Jordan Spieth tyrmäsi Phil Mickelsonin Teksasissa

Phil Mickelsonin lataus oli kateissa

PGA Championshipin sankari karsiutui Forth Worthissa. Jordan Spieth (129,-11) johtaa, ja ruotii videolla pitkään ja hartaasti epäonnistunutta lähestymistään.

Majorissa saavutetun ykköstilan jälkeinen viikko on kovasti risainen ja keskittyminen mahdolliseen loppuviikon kisaan jää puolittaiseksi.
Tämän tietää myös Phil Mickelson, joka lensi Etelä-Carolinassa saavuttamansa PGA Championshipin jälkeen kotiinsa San Diegoon.
Torstaina hän  oli numerolappu rinnassaan Teksasin kisakentällä Colonial Country Clubilla pelaamalla yhdessä edellisvuoden voittajan Daniel Bergerin ja Jordan Spiethin kanssa.

Avauspäivänä Spieth latoi tauluun luvut 63,-7.  Mickelson (73-69,+2) löi omaa palloaan kymmenen kertaa enemmän, eikä perjantaina kyennyt nostamaan itseään cut-rajan oikealle puolelle, tehtyään kolmella viimeisellä kaksi bogia.

Kokonaisuutena Leftyltä olivat viheriöt kateissa (17/36), kenttäpeli kokonaisuudessaan tilastojen osalta vaikeaa.

Jordan Spieth kulkee kovassa myötäisessä, vaikka PGA Championship (30.) tuotti pettymyksen. Hän voitti huhtikuussa kotiosavaltiossaan Texas Openin ja oli reilua kuukautta myöhemmin Dallasissa AT&T Byron Nelson-kilpailussa yhdeksäs.

Nouseeko Spieth Ben Hoganin perintöprinssiksi?

Jordan Spieth saa Teksasissa tavallistakin enemmän kannustusta, ja pistää koko kropan peliin voittaakseen kolmannen kerran Colonial Country Clubilla

Jordan Spieth saa Teksasissa tavallistakin enemmän kannustusta, ja pistää koko kropan peliin voittaakseen kolmannen kerran Colonial Country Clubilla

GETTY IMAGES

Tämän viikon kisakentällä Colonial Country Clubilla 27-vuotias Spieth on ehtinyt jo voittaa kahdesti, ollut kahdesti toinen ja kolmella muulla kerralla kymmenen joukossa.

Colonial on nimetty Hogan`s Alleyksi Ben Hoganin voitettua sillä peräti viisi kertaa.  Colonialilla on pelattu PGA Tourin osakilpailu vuodesta 1946, pidempään kuin millään muulla kentällä.

Spiethin mahdollinen kolmas voitto samalla areenalla nostaisi hänet jo Hoganin perintöprinssiksi. Spiethin lisäksi yhdeksällä muulla, Phil Mickelson mukaanlukien on Hogan`s Alleylta kaksi ykköstilaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa