Hyppää sisältöön

Ian Poulter näytti pelaamisen mallia Dubaissa – nopeaa ja tehokasta

Ian Poulter nautti yksin pelaamisesta kauden viimeisellä kierroksella

Ian Poulter lähti maailmanympärimatkalle noin viikko sitten työn perässä. Englantilainen Ryder Cup -sankari pelasi heikosti Dubaissa, kunnes pääsi pelaamaan viimeisen kierroksen yksin.

Ian Poulter aloitti Dubain finaalikilpailun tuloksilla 72-74-76. Mies oli viimeisellä sijalla 60 pelaajan joukossa. Kun Eddie Pepperell oli jättänyt leikin kesken toisella kierroksella, joutui Poulter pelaamaan viimeisen kierroksen European Tour -kauden aikana yksin. 

Miten kauan European Tour -pelaajalla nokka tuhisee yksinäisellä aamukierroksella? Poulter rakastaa nopeaa peliä ja laittoi jalkaa toisensa eteen. Kaksi tuntia ja 22 minuuttia lähdön jälkeen Poulter oli lyönyt tauluun tuloksen 69 lyöntiä, joka oli kolmen lyönnin turvin miehen paras noteeraus. 

Hän voitti kilpailun aikataulun 92 minuutilla. Yksittäistä reikää kohden hän oli siis reilut viisi minuuttia nopeampi kuin aikataulussa olisi vaadittu. 

”Sillä ei ollut mitään väliä paljon pelasin. Vaikka olisin pelannut seitsemän alle, olisin noussut alle kymmenen sijaa. Se oli huoleton päivä ja oli mukava palata nopeasti aamiaisen pariin”, Poulter kommentoi. 

Poulter jatkoi Dubaista matkaa World Cupiin, jossa hän saa peliparikseen Ryder Cupissa debytoineen Tyrrell Hattonin. Englannin joukkue on yksi suurimmista suosikeista torstaina käynnistyvässä kilpailussa. 

 

Etsi luettavaa